Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Felrobbant egy ház Szeged-Gyálaréten - öngyilkos lett egy nő

Szeged-Gyálarét - Felrobbant egy ház Szeged-Gyálaréten, a Koszorú utcában hétfő hajnalban. A tűzoltők egy női holttestet találtak a romok között - adta hírül a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Hajnali 5 óra körül hatalmas robbanás rázta meg a gyálaréti Koszorú utcát. A robbanás ereje leszakította a családi ház tetejét, csak néhány hátsó fal maradt meg. A szomszédok elmondták: hajnalban hatalmas robbanásra ébredtek, és amikor kiszaladtak az utcára, csak a porfelhőt látták. A detonáció megrongálta a szomszédos házak ablakait és az egyik épület tetőszerkezetét is.

A családi ház romjai között egy 42 éves nő holttestét találták meg a tűzoltók - értesült a delmagyar.hu. A rendőrség azt feltételezi: öngyilkosság történt. Tuczakov Szilvána elmondta: tegnap este családi veszekedés után a férj és a gyerekek elmentek otthonról, és máshol töltötték az éjszakát.

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatja a sajtót a felrobbant ház előtt. Fotó: Segesvári Csaba (Képgaléria)

Feltehetően a nő saját kezével vetett véget életének, azáltal, hogy gázrobbanást idézett elő. A 42 éves asszonynak korábban már többször volt öngyilkossági kísérlete.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. szomorú 2008. október 03. 14:53
  „Mély öszinte részvétem a családnak.”
 • 38. Icukácska 2008. július 12. 13:01
  „Farkas Tibornénak üzenem ne felejcse el hogy mit müvelt vele a Rózsi és a János.Majdnem sikerült elválasztani a férjétől az ő közbenjárássukkal meg okoskodásukkal.És ő még is védi őket?”
 • 37. Trieb Lajos 2008. július 04. 19:04
  „Közvetlen végszomszéd vagyok a családdal.Őszinte részttvétemet kivánom a családommal egyűtt.Irnak mindent a médiában de valoságalapja van-e? Az első voltam aki berohant a házba megprobálni életet menteni ami sajnos nem sikerült,és csak később a tűzoltók találták meg szegény elhunytat.Kérdem én ha bent a lakásban elzárt gázcsap volt akkor hogyan lehet öngyilkosságról beszélni!A baleset elképzelhetőbb!! Imádta a családját a férjét,gyermekeit és unokáját.Mélységesb fájdalommal tölt el az,hogy katasztrófa turizmust tartottak az emberek.Mikor ki kiabáltam az omladozó házból hogy kellene segitség miért volt csak közöny semmi segitség nyujtás.Ezen gondolkozzanak el emberek és nézzenek önmagukba főképpen azok akik ott bámészkodtak.Én nem bujok álnév mögé vállalom amit leirtam.Trieb Lajos vagyok éselment egy nagyon jó ember ami fájdalommal tölt el.Sajnálatból van elég de ki segit a családnak e faluban? A 0-ról kell kezdeniük.köszönöm,hogy elolvasták a hozzászólásomat.”
 • 36. sziszko2 2008. július 02. 18:07
  „Hát kedves hozzászólók!
  Igazán dícséretre méltó ahogy szét cincáltok egy embert a halála után, gratulálok az érzéketlen megjegyzéseitekhez.
  Mint tudjuk a fő bűnök közül az öngyilkosság az egyik, de ahhoz, hogy egy ember önkezével vessen véget életének igen is nagy bátorság kell, ahogy azt már tisztábban látó hozzászolók meg is írták.
  "ha beteg miért nem megy orvoshoz"..... Te nagyon okos, mert nem tudja, hogy beteg!!!!
  Nagyon jól tudom miről beszélek, a nagyapám sajnos szintén öngyilkos lett, itt hagyta az egész családját, a feleségét, a lányát és az unokáit.
  Imádtam a nagyapámat, nagyon nehezen tudtam feldolgozni, hogy elment, de megértettem az indokot amiért tette, nem étek egyet vele, de megértem.
  A legminimálisabb empátia is hiányzik belőletek, arról ne is beszélve, hogy arra egyikőtök sem gondol arra, hogy a családnak ezt fel kell dolgoznia, nem arra van szükségük a gyerekeknek sem, hogy az anyjukat pocskondiázzák. Gondolkodjatok már egy kicsit mielőtt ilyen mocsok módon nyilvánultok meg!”
 • 35. LIBERO 2008. július 01. 07:44
  „A cigányok nem tudnak hosszú ideig megtelepedni Gyálaréten, az biztos!Az elmenetel módját ki így, ki úgy gondolja.Azt hiszem sok problémás ember került az utóbbi években ide, de most eggyel kevesebb.Nem csak a szomszédok ijedtek meg, hanem a fél falu is ijedten rohant ki hajnalban ,mert azt hitte, hogy a saját háza robbant fel!”
 • 34. kaky 2008. július 01. 01:21
  „Este veszekedtek, a nő meg hajnali 5 órakor felrobantja a házat?

  Elég fura.

  A szegedi zsernyákokból ki se nézek rendes nyomozatot. Ezek az ebédszünetért járnak dolgozni, közben meg elpiszmognak mobiltelefon töltéssel :( (...ezt tapasztaltam családomban történt rendkívüli haláleset nyomozási procedúrakor...)

  A rendőrség azt feltételezi: öngyilkosság történt. Tuczakov Szilvána elmondta: tegnap este családi veszekedés után a férj és a gyerekek elmentek otthonról, és máshol töltötték az éjszakát.

  Ezis elég logikátlan...

  Hány évesek voltak a gyerekek?”
 • 33. Dühös 2008. június 30. 23:21
  „a 12.hozzászólónak üzenem hogy a férj nyugodtan fog aludni tiszta a lelkiismerete és Ő még mindig ott van a gyerekei mellet!!!!!!sajnálom ami történt de erről csakis az asszony tehet mert ha beteg valaki keressen fel egy órvost és nem másokat kell okolni a tetteiért !!van ígyis a családnak elég baja!!!”
 • 32. Kért Elek 2008. június 30. 22:38
  „Azért kell használniuk a megkülönböztetö jelzést , mert az objektív felelősség rájuk is vonatkozik, és mint tudjuk lakott területen belül a megengedett sebesség 50 km/h.”
 • 31. micsibucsi 2008. június 30. 21:18
  „Mélyen fájlalom a történteket, hiszen személyesen ismerem a családot, a menyecske jól kibabrált az itt maradó családdal annyi szent!
  Egyet viszont nem nagyon értek, és nagyon nem helyeslek a kivonuló hatóságok és szervek megjelenésében. Mi a büdös francnak kellett a korai idő és a szinte forgalommentes utak ellenére végig bekapcsolt szirénával jönni a városon és az érintett útvonal teljes szakaszán. Ezt megindokolhatná valami noooormális ember a szakértők közül. Azt is elfogadom, hogy ha már ők nem alhattak akkor más se aludjon! De egy órán keresztül ekkora ribilliót és pánikhangulatot előidézni szerintem nem volt okos dolog!
  Uff Off”
 • 30. egyszeru polgar 2008. június 30. 20:41
  „Az emberek nagyon elidegenedtek egymastol. Sokukat teljesen embertelenne valtoztatott ez a antihumanus vilag. Nem szabad , hogy elveszitsuk tudatunkat es kivetkozzunk emberi mivoltunkbol. Nekunk kell a korulmenyeinket, kornyezetunket alakitani es nem forditva. Tudom, a mai tarsadalmi problemak nagyon megnehezitik eletunket, de nem szabad elvesziteni jozan itelokepessegunket.Az esemenyek alakulasat nagyon sokminden befolyasolja. Sosem szabad szuklatoszoguen szemlelni, s foleg megitelni dolgokat.”
 • 29. Firedog 2008. június 30. 18:49
  „Ja, igazad van... a családnak nem igaz, hogy nem tűnt fel, hogy valami nincs rendjén, holtott többször öngyilkossággal fenyegetőzött! Valószínűleg már régóta ilyen elkeseredett állapotban volt szerencsétlen.”
 • 28. joy 2008. június 30. 18:25
  „Nagyon szomorúan olvastam végig a beírásokat, főként a kegyetlen, nagyarcú hozzászólásokat, melyekben látatlanból, ismeretlenül megítélnek, pár mondat után elítélnek másokat!
  Hogy egy ilyen szomorú eset, hogyan válthat ki bárkiből vad gyűlöletet?

  A depresszió egyik legaljasabb betegség, amit legkevésbbé maga az érintett fogad el, és -sajnos- a család sem ismeri föl segítség nélkül!
  Itt bizony, a háziorvosi "szolgálat"? súlyos hibát követett el AKKOR, HA nem ismertette a betegséget a családfővel is, és nem mondta el, hogyan segíthet megfékezni ezt a nagyon súlyos -és veszélyes bajt!”
 • 27. Firedog 2008. június 30. 18:09
  „A saját szempontjait nézve egész jól csinálta, mert 2 legyet ütött egy csapásra. Nem csak maga szabadult meg végleg minden problémájától, hanem jól ki is baszott a veszekedés többi résztvevőjével: ahogy elnéztem a képeket, nem csak a házból, de az udvaron álló kocsiból sem maradt sok örökölni való... :DDD”
 • 26. joy 2008. június 30. 18:03
  „[5]!
  Szted jobb megoldás, ha a város össze-vissza rémhíreket suttog, kacsacsőrű ökröket röptet?
  Igen nagy területen volt hallható a robaj, nem egy pofon csattant, nem lufi pukkant!”
 • 25. Popipárna 2008. június 30. 17:37
  „"Azt mondják gyönge az ki az életét elveszi magától.Tévedés.Nincs annál nagyobb bátorság mint napfény helyett az örök sötétséget választani."
  Na ne bassz.....
  Nincs olyan amit nem lehet valahogyan megoldani....és ezt nem megoldásnak hívják.
  Nem azért bátro mert megtette, hanem mert azt megtette, hogy magára hagyta a saját gyermekét,és továbbmegyek inkább baromság mint bátorság.
  És persze Őszinte részvétem,sajnálom a családot.”
 • 24. che 2008. június 30. 17:37
  „Szomoru eset, tükre a vad demokráciának...Az is szomoru hogy az emberek hiénává válnak ha más felett itélkezhetnek...lásd elöbbi hozzászollásokat. Miért nem lehet hinni azoknak akik ismerték a családot, esetleg részvétet nyilvánitani amig a FELTEVÉS (ami azt jelenti hogy még nincs bizonyíték) hogy öngyilkosság be bizonyosodik !!! Mert jól esik itélkezni, el feledni saját szar kis életünket....!!!Csak nekem ne essen bajom !”
 • 23. zöldeket beszélsz 2008. június 30. 17:31
  „"hááát" nevű hozzászóló, szerintem neked kéne szégyellned magad, valami súlyos bajod lehet fejtájékon. Ha minimálisan is megpróbálnád elképzelni az esetet, felfognád, hogy ártatlan emberek is megsérülhettek, halhattak volna az idegbajossal együtt, akiknek aztán az ég világon nem volt semmi köze a családi ügyükhöz. Jogod a mentegetéshez nulla. A rendőrség világosan elmondta mi volt. Kényszerkezelni kellett volna őkelmét, ha már többször volt ilyen jellegű kísérlete, kár hogy ez elmaradt, de most, ezek után védelmezni nonsense.

  Fölhívnám még a figyelmet arra is, hogy a nő a családjára se nagyon volt tekintettel, mivel a házat is elpazarolta saját magával együtt, ami szintén nagy önzetlenségre vall.”
 • 22. m 2008. június 30. 17:29
  „"hááát"

  valami hasonlót akartam írni, de te megfogalmaztad...
  köszi!
  Remélem, a másvilág békésebb lesz a hölgynek...
  Azért, merjünk élni....”
 • 21. hááát 2008. június 30. 17:16
  „Alloha,cokmos meg a többi hasonló!

  Milyen jogon írtok ti ide ilyen mocskosul okos dolgokat????
  Talán ti éltétek annak a nőnek az életét,talán mindennapos vendégei voltatok,talán beszélgettetek vele valaha is????

  Maradjatok a ti tökéletes életetekbe,a tökéletes gondtalan boldogságtokba,örüljetek,hogy annyira jó az életetek,hogy soha nem kell egy villanásnyira sem öngyilkosségra gondolnotok,ne osszátok itt a trágár kifejezéseteket egy emberre,aki valaha szeretett és viszontszerették ám valamiért ilyen helyzetbe került.Jogotok hozzá nulla.De az eszetek is,amint látom.

  Azt mondják gyönge az ki az életét elveszi magától.Tévedés.Nincs annál nagyobb bátorság mint napfény helyett az örök sötétséget választani.Egyebek mellett ezek az emberek igenis betegek,és kezelni kellene őket.

  Hozzászólásotok jól tükrözi a magyar mentalitást.Ha vkiről ilyen dolog derül ki,kinevetik megvetik ezzel pedig még mélyebbre taszítják,ahelyett,hogy segítenének.

  Szégyelljétek magatokat, hiénák!!”
 • 20. oxigen 2008. június 30. 17:14
  „az ilyenert nem kar, de akkor minek csinal gyereket? eggyel kevesebb nemnormalis legalabb a foldon.”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Szeviép maradt a főtámogató

Ma lejárt volna a Szeviép Zrt. és a Pick Szeged közötti hároméves támogatói szerződés. A cég… Tovább olvasom