Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Felújított bölcsőde, új iskolaudvarok

Szeged - Több felújított oktatási intézményt is átadtak pénteken. A Mi iskolánk, mi óvodánk pályázaton legnagyobb összeget nyert iskola, a Szegedi Ipari, Szolgáltató, Szakképző és Általános Iskola Szeged-Móravárosi Tagintézményében az iskolaudvarra költötték a megnyert közel 12 millió forintot, amelyet további 3 millió forinttal sikerült kiegészíteni.
Új, betonozott sportpálya váltotta le az eddigi balesetveszélyes udvart, valamint kialakítottak egy térkövezett pihenőhelyet, felújították az udvari járdát és a parkolót.

A Szegedi Szolgáltatási Középiskola és Szakiskola Vedres István Építőipari Tagintézményében szintén az udvar szépült meg a pályázatnak köszönhetően: díszburkolat került rá, valamint parkosították, és emlékfát ültettek a területén. A beruházás értéke közel 8 millió forint.

A Vitéz utcai bölcsőde uniós forrásból újult meg. Közel 100 millió forintot költöttek az új szárny kialakítására, amellyel az intézmény területét megnövelték, valamint arra, hogy a régi épületet és környezetét is felújítsák.

Olvasóink írták

  • 1. kowalsky 2010. szeptember 17. 19:38
    „Fujj, megint a sok látványberuházás, minek ide új sportpálya, parkoló, járda és bölcsőde? JA és le a 2-es villamossal is, az is látványberuházás. Persze csak itt, Debrecenben ugyanez világmegváltó ötlet :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset-megelőzés szülőknek

Szeged - Baleset-megelőzésről, sebellátásról és a leggyakoribb gyermeksebészeti betegségekről… Tovább olvasom