Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Ferenczi vezeti a Colosseum éttermét

Mórahalom - A szegedi Roosevelt téri halászcsárda korábbi üzletvezetője, Ferenczi Dezső lesz az április 8-án nyíló mórahalmi Colosseum Hotel étterem-igazgatója. Helyi borok, ízek mellett nemzetközi különlegességeket ígér.
Új feladatra, kihívásra vágyott Ferenczi Dezső, ezért pályázott a mórahalmi Colosseum Hotel étteremigazgatói posztjára. – Szép időszakot töltöttem a Roosevelt téri halászcsárdában, hálás vagyok Frank Sándornak, hogy ott dolgozhattam – mondja az április 8-án nyíló szálloda részlegvezetője.

Az alagsorral együtt hatszintes, 2,5 milliárd forintból épült, 77 légkondicionált szobával és 5 lakosztállyal ellátott intézmény 140–160 férőhelyes éttermében 6 szakács dolgozik majd. Saját pék gondoskodik a friss péksüteményekről és cukrászati termékekről. A szeparálható étterem önálló összejöveteleknek is helyszínt adhat.

A homoki borok előkelő helyen lesznek majd a borlapon, és a környék több kedvelt fogása, a halászlé, a pörkölt vagy a házi rétes is szerepel a kínálatban.

Ferenczi Dezső a Roosevelt téri halászcsárda „régi bútordarabja
Ferenczi Dezső a Roosevelt téri halászcsárda „régi bútordarabja" volt. Áprilistól a Colosseum éttermét vezeti.
Archív fotó: Miskolczi Róbert

– Olyan konyhát hozunk létre, amely azoknak is kedvez, akik az otthoni ízeket keresik, és azoknak is, akik egy szállodában újdonságra vágynak, például nemzetközi ízekre – fogalmazott Ferenczi Dezső, aki a helyi, kistérségi beszállítókra, termelőkre, vállalkozókra is támaszkodni kíván.
A Colosseum wellnessközpont lesz, ezért az egészséges táplálkozásra szintén hangsúlyt fektetnek. Májusban nyit a grillterasz, amely frissen sütött ételeket kínál majd az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégeinek is. A dohányzó vendégeket szivarszoba várja, az egészséges életmód hívei salátabárban, a különleges italokra vágyók a koktélbárban kapcsolódhatnak ki.

Nászút kétszázezerért

Működik a szálloda weboldala, már böngészhetők az ajánlatok: egy nászutas pár például három napot, két éjszakát 83 ezer 800 forintért tölthet el egy lakosztályban, ingyen fürdőhasználattal, wellness-szolgáltatásokkal, egy gyertyafényes vacsorával. Hét nap, hat éjszaka 199 ezer 800 forintba kerül. Egy húsvéti wellnesshétvégéért (3 éjszaka) fejenként 57 ezer 900 forintot kérnek, de a nyitási akcióban április 10. és 20. között már 9 900 forintért kapható szoba.

Olvasóink írták

  • 5. JoGabor 2011. március 24. 12:47
    „Kedves Dezső,
    gratulálok az eddigiekhez, és sok sikert az új helyen.”
  • 4. penta_gramma 2011. március 23. 23:01
    „1. gavallér 2011.03.23. 13:05

    szerintem is inkább maradj csöndben...”
  • 3. sadap12 2011. március 23. 15:09
    „Dezső jó pincér volt, jó szakács és hozzáértő, gyakotlott üzletvezető. Kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik és nincs elszállva magától. Jól járnak vele nógrádifalván....”
  • 2. adamszeged 2011. március 23. 14:40
    „Méltatlan konyhafőnök?Szerintem maradj csak csöndben...”
  • 1. gavallér 2011. március 23. 13:05
    „Vagy a kép méltatlan a szállodához vagy a leendő konyhafőnök ezzel a zsíros piros lével.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörték a trolibusz ablaküvegét - Ki látta az esetet?

A Szegedi Rendőrkapitányság egy március elején történt ügyben kéri a lakosság segítségét. Tovább olvasom