Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Fiával vásárolt Bodó Mihályné

Szeged - Joghurtot, húst, mosószert is vásárolt Bodó Mihályné, aki lapunk Telekosár játékának utolsó nyertese, amelyre közel 20 ezer szelvény érkezett. Közülük sorsoltuk ki azt a 30 szerencsést, aki 25 ezer forintot költhetett el az újszegedi Príma Nova üzletben.
Plusz egy nyertes

A Délmagyarország Telekosár játékában 30 nyertest sorsoltunk ki közjegyző jelenlétében abból a közel 20 ezer szelvényből, amit olvasóink juttattak el szerkesztőségünkbe. Közülük a szegedi Törzsmagi Andrásnét nem tudtuk elvinni vásárolni, hiszen huzamosabb ideig nem tartózkodik a városban. Ettől függetlenül ő is megkapja a 25 ezer forint értékű utalványt, amit az újszegedi Príma Nova üzletben költhet majd el.
– Eddig csak egyszer csináltam ilyen nagy bevásárlást, nyugdíjas vagyok, abból nem telik ilyesmire – mesélte lapunknak Bodó Mihályné Ilike, amikor átvette a 25 ezer forint értékű utalványt. Ő a Délmagyaroszág Telekosár játékának utolsó nyertese, és ő érkezett az egyik legrendezettebb bevásárlólistával.

– A hetvenes években mentem férjhez, akkor költöztünk Tápéra. Akkor már az anyósomék előfizetők voltak, azóta olvasom a Délmagyarországot. Eddig még nem nyertem, pedig nagyon szeretek játszani. Most is alig akartam elhinni, amikor felhívtak – mondta az asszony, akinek nyereményszelvényét közel 20 ezer közül húzta ki munkatársunk közjegyző jelenlétében. Az újszegedi Príma Nova üzletbe fia, Mihály kísérte el, aki segített cipekedni édesanyjának. Vásároltak például mosószert, fűszereket, joghurtot, sajtot, májkrémet és húsokat is.
Ilike precíz listával készült, fia, Mihály pedig segített neki a cipekedésben. Fotó: Kuklis István
Ilike precíz listával készült, fia, Mihály pedig segített neki a cipekedésben. Fotó: Kuklis István

– Jó adag darált húst és sertéslapockát is veszek. Otthon majd kis adagokra szedem, és úgy fagyasztom le. Majd leves és fasírt is készül belőlük – osztotta meg velünk Bodó Mihályné, aki nyugdíjazása előtt raktárvezetőként és üzletkötőként is dolgozott.

A pénztárnál végül 33 ezer 615 forintot fizettek, a retek kivételével mindent megvettek, ami a listájukon szerepelt, de nem bánták, mert helyette gesztenye került a kosárba.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színjátszó ügyvéd lesz az ügyészből

Színjátszó ügyvéd lesz az ügyészből
Nagy változás előtt áll Ragány Zoltán, a Pinceszínházban látható vígjáték, a Mezítláb a parkban Paulja: otthagyta az ügyészi pályát, ügyvéd lesz. Tovább olvasom