Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Finta tangára vetkőzik a Magic Boysban

Szeged - Néhány hete rendszeresen gyúr, szoláriumba jár, és diétázik a Szegedi Kortárs Balett táncosa. Finta Gábor Chippendale-fiút alakít Koltai Róbert Magic Boys című filmjében. Tegnap a Sing-Singben forgattak.
A Szegedi Kortárs Balett 27 éves művésze, Finta Gábor is szerepet kapott a Magic Boys című angol–magyar–kanadai koprodukcióban, amelyet ezen a héten a Sing-Singben forgattak. A szegedi diszkó a filmben londoni pubként szerepel majd.

– Érdekelt a filmezés. Ebben a produkcióban profi csapattal dolgozhatok, akiktől sokat tudok tanulni – indokolta, miért jelentkezett a szerepre. A Grand Caféban szervezett válogatáson a statisztákhoz hasonlóan Gábornak is táncolnia kellett. A casting szervezői azonnal felfigyeltek rá, hiszen a mozgást felsőfokon űző művész játszi könnyedséggel produkálta a koreográfiát – a több tucat jelentkező közül őt és egy New Yorkban dolgozó magyar Chippendale-t választottak ki a szerepre.

– Hétfőn volt az első forgatási nap a Singben. A koreográfiát két hétig gyakoroltuk Pesten. Chippendale-revünek neveztük el azt, amit táncolunk, mert nem egyedül vetkőzünk a színpadon, hat táncos lány mozog mellettünk – magyarázta a balettművész, aki egyáltalán nem jött zavarba a feladattól. – Csak a statiszták közelségét furcsálltam, hiszen a megszokott színházi közeghez képest most 150 sikoltozó fiatal előtt szerepeltem – hallottuk Fintától. Az ominózus jelenetet többször megszakította a rendező, számtalanszor kellett újratáncolniuk. Többféle beállításból rögzítették az operatőrök. Volt, hogy zene nélkül, a metronóm ritmusára táncoltak a fiúk, míg a színészekre fókuszált a kamera.

Finta Gábor Chippendale-t alakít Koltai Róbert új filmjében – szerepét a forgatókönyv szerint Pindroch Csaba veszi át. Fotó: Frank Yvette
Finta Gábor Chippendale-t alakít Koltai Róbert új filmjében – szerepét a forgatókönyv
szerint Pindroch Csaba veszi át. Fotó: Frank Yvette

A szegedi művésznek Pindroch Csabával és Szabó Győzővel is alkalma nyílt hosszabban beszélgetni. (A történet szerint a két gyári munkást alakító színész maffiaügybe keveredik, menekülniük kell, ezért veszik át a Chippendale-ek szerepét.) Madsennel azonban eddig csak rövid eszmecserét folytattak a szép szegedi nőkről. Finta Szegeden már nem áll a kamerák elé, előreláthatóan a fővárosban és októberben Londonban forgat majd. Addig is folytatnia kell a szerep miatt kialakított új életformáját: diétázik, szoláriumozik, és rendszeresen jár konditerembe. Emellett készül a Szegedi Kortárs Balett új bemutatójára, a Homo Hungaricus című darabra.

Szombaton bezár az Anna

Szombaton egész nap zárva tart az Anna fürdő, mert ott forgat a Magic Boys stábja. Azokat a jeleneteket rögzítik, amelyekre a Grand Caféban válogattak a modell lányok közül – tudtuk meg Pokrivtsák Mónikától, a film sajtóreferensétől.

Madsen és az almacsutka

Míg Finta Gáborral beszélgettünk a Sing-Sing előtt – ahova senkit sem engedtek be a sajtómunkások közül – egyszer csak megjelent Michael Madsen két szőke statiszta lány társaságában. Almát evett, vagányan, fehér pólóban, napszemüvegben odalépett a rá váró rajongókhoz. Rövid beszélgetés után beültette a két szőkét egy autóba, a sofőr kezébe nyomta az almacsutkát, majd visszavonult lakókocsijába.

Olvasóink írták

  • 3. IVY 2009. szeptember 08. 13:43
    „Nhaaaa...., ha ezt a Mayának megírom, Gábor!”
  • 2. True 2009. szeptember 03. 17:06
    „A neten találsz fotókat recskázz azokra”
  • 1. flexsnake 2009. szeptember 03. 16:48
    „NA ez jó lesz :D Kik lesznek a modellcsajok? Utána nem kellene róluk pár fotó? :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz: Luxus az SZKT új irodája

Szeged - Luxusberuházásnak minősítette a Szegedi Közelekedési Társaság (SZKT) új ügyfélszolgálati… Tovább olvasom