Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 14°C Még több cikk.

Földbe döngölték a szegedi halászlét

Ami a kritikusok szerint sós és iszapízű, az a konyhafőnök szerint megszokott ízvilágú.
Földbe döngölték a szegedi halászlét és a szegedi halászcsárdák ételeit a világhírű Gault&Millau étteremkalauz kritikusai. Frank Sándor mesterszakács szerint ha az ítészek szája íze szerint készítenék az ételeket, már régen tönkrementek volna. Barta László algyői csárdagazda viszont a kritika hatására változtat bizonyos dolgokon.

Részletek a Délmagyarországban és a Délvilágban.

Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nótaszerzők olimpiája

A Magyarnóta-szerzők és -énekesek Országos Egyesülete a Ferencvárosi Művelődési Központban tartotta nemrégiben a VII. Nótaolimpia döntőjét. Tovább olvasom