Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Folyékony gázt szállított, árokba borult

Mórahalom - Folyékony gázt szállító tartálykocsi borult árokba Mórahalomnál – a baleset után nem sokkal két autó csúszott össze ugyanitt.
Cseppfolyós gázkeveréket szállító tartálykocsi csúszott meg és borult fel hétfőn kora délután az 55-ös főúton, Mórahalom közelében. A 17 köbméter PB-gázt szállító jármű az oldalára borulva az árokban kötött ki.

Molnár Krisztina tűzoltó hadnagy, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a tartály szerencsére nem sérült, és személyi sérülés sem történt. A gázt szállító cég telephelyéről, Százhalombattáról érkezett egy másik tartálykocsi, amelybe tűzoltói segítséggel fejtették át a folyadékot. A forgalom félpályás útlezárás mellett folyamatos volt.

Gáz volt: tartályautó borult az árokba. Fotó: Kuklis István (képgaléria)

A baleset után nem sokkal egy ©koda és egy Volvo csúszott össze ugyanitt. A kanyarban az egyik autó sofőrje fékezett, megcsúszott, és nekiütközött a szemből érkezőnek. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az egyik sávot lezárták.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Garantált a vastaps 60 év felett is

A kor nem szabhat határt a táncos lábaknak keddenként a Makkoserdő soron. Találkozhatunk itt óvónővel, építésszel, fizikussal, de egykori versenytáncossal is. Tovább olvasom