Délmagyar logó

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 10°C | 21°C Még több cikk.

Folytatódik a licit Tomiért

Szeged - Továbbra is 110 ezer forintnál jár a licit a brazil labdarúgó, a Milan 7-es számú játékosa, Robinho mezére, míg a győri női kézisek BL-sikerét megörökítő pólóra 30 ezer forintos ajánlat érkezett. A befolyt összeget az ötéves rákos szegedi kisfiú, Deák Tomi gyógyulására gyűjtjük Bori Zoltán segítségével.
Hat sportfelszerelésre kezdődött el a licit az elmúlt hét szerdán, amelynek bevételéből a rákos kisfiút, Deák Tomit támogatjuk. Az ötletgazda, a szegedi Bori Zoltán révén sikerült összehozni ezt az akciót, amelyben az AC Milan 7-es számú játékosa, Robinho (hosszú idő után volt újra kezdő a csapatában a hétvégi fordulóban) aláírt mezére az eddigi legnagyobb ajánlat 110 ezer forint volt.

Ezen kívül a Győri Audi KC női kézilabdásainak limitált kiadású, a Bajnokok Ligája-győzelmet megörökítő mezére 30 ezer forintos ajánlat érkezett.

A két említett sportfelszerelésen kívül továbbra is lehet licitálni a Veszprém KC női kézilabdásainak, a Győr női kosarasainak, a Videoton labdarúgóinak és a Diapolo-Szeged vízipólósainak labdájára is, amellyel Tomi gyógyulását segíthetjük.

Többen jelezték, hogy a licitben nem tudnak részt venni, de néhány ezer forinttal mégis szeretnék támogatni Tomit és családját. Ők a jóakarat forintjait a 12096705-01312657-00200005-ös számlaszámra utalhatják át. A licit várhatóan a jövő hét közepéig tart.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kérdőív Mórahalomról

Mi Mórahalom legfőbb erőssége, amely megkülönbözteti a többi magyarországi várostól? Tovább olvasom