Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Forgalomkorlátozás a Vízmű munkálatai miatt

Szeged - Az ivóvíz hálózat meghibásodása miatt a Tisza Lajos krt. Aradi vértanúk tere és Semmelweis utca közötti területen akadozik a forgalom.
Az ivóvíz hálózat meghibásodása miatt javítást végez ma reggeltől a Szegedi Vízmű Zrt. a Tisza Lajos krt. Aradi vértanúk tere és Semmelweis utca közötti szakaszán.

Fotó: delmagyar.hu
Fotó: delmagyar.hu

- Jelenleg a hiba feltárása zajlik. A Vízmű szakemberei várhatóan még a mai napon elkészülnek a javítási munkálatokkal - értesítette a delmagyar.hu-t a Szegedi Vízmű Zrt.

A munkálatok időtartama alatt átmenetileg, és csak rövid ideig akadozhat az ivóvíz szolgáltatás az érintett területen.

Fotó: delmagyar.hu
Fotó: delmagyar.hu

A Vízmű felhívja a figyelmet, hogy a munkavégzés idején forgalomterelés nehezíti a közlekedést. A Tisza Lajos krt. rakpart felé vezető sávját az adott szakaszon lezárták, a Tisza part irányából érkezőknek pedig a Semmelweis utca felé kell kerülniük.

A munkagödör bezárását követően kezdődhet meg az út helyreállítása is – ha az időjárás vagy más egyéb előre nem látott körülmény nem akadályozza a munkát.

Fotó: delmagyar.hu
Fotó: delmagyar.hu

Várhatóan már holnapra, de legkésőbb hétfő (szeptember 1.) kora reggelre helyreállhat a forgalmi rend - közölte Balaton Krisztina, a Szegedi Vízmű Zrt. kommunikációs vezetője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

4 Csongrád megyei cég indíthat diplomamentő nyelvtanfolyamot

De még nem nyilvános, hogy melyek ezek. Az egyik nyelviskola honlapja viszont már közzétette a tervezett tanfolyamokat. Tovább olvasom