Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Fórum a gazdaságról

Szeged - Varga Mihály nem érkezett meg időben, így Kothencz János B. Nagy Lászlóval tartott sajtótájékoztatót.
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter péntek délután nem érkezett meg időben a Kothencz Jánossal közösen meghirdetett sajtótájékoztatóra a szegedi Forrásba, így azt a Fidesz - KDNP - L.É.T. Egyesület polgármesterjelöltje B. Nagy László országgyűlési képviselővel tartotta meg. A jelölt a programját ismertette.

Azt mondta, 105 új munkahelyet teremtett a kormány Szegeden. A túlnyomó részben megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, állami tulajdonú SZEFO Zrt.-nél divatáru-készítési feladatra várják szombattól a munkavállalók jelentkezését. A polgármesterjelölt hozzátette, hétezer tartós munkahely létesítését szeretné megvalósítani két választási ciklus alatt. Varga Mihály elmondta, a Kothencz János által felvázolt program, nevezetesen a munkahelyteremtés, a magyar kormány számára is üdvözlendő.

Kothenz János és Varga Mihály lendületben a fórumra menet. Fotó: Karnok Csaba
Kothenz János és Varga Mihály lendületben a fórumra menet. Fotó: Karnok Csaba

A rendezvény előtt a hotel bejáratánál a szegedi LMP-sek táblákat tartottak a magasba, többek között ilyen feliratokkal: „Űrkikötő nem is lesz?" „Kothencz János hegyet épít Szegednek." „Ne zsarolják a szegedieket!" Málovics György LMP-s polgármesterjelölt azt mondta, arra akarták felhívni a figyelmet, hogy elég a zsarolásból, az uniós pénzeket nem pártállástól függően osztják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az LMP a tramtrain ellen: valódi közlekedési alternatívát a vidéknek

Értelmetlen, politikusok támogatta megaberuházások helyett valódi közlekedési alternatívákat a vidéknek címmel tartottak sajtótájékoztatót. Tovább olvasom