Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Fotókkal teremtett értéket - az ELI építkezésén

A Bács megyei kamara különdíját kapta Dobóczky Zsolt azért a fotóért, amely a szegedi ELI építkezésén készült.
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kecskeméti székházában augusztus végén nyitották meg a szervezet országos fotópályázatára beérkezett képekből összeállított kiállítást - itt köszöntötték az első három helyezettet és a különdíjasokat.

A kamara ötödik alkalommal írta ki "Értéket Teremtek - Vállalkozom - A munka világa" című országos fotópályázatát. Az alkotóktól ezúttal is olyan fotókat vártak, amelyek az ipar, a kereskedelem, a szolgáltató ágazat, illetve a kézművesség területén dolgozók mindennapjait és az általuk előállított termékeket mutatják be.

Díjazott fotó az ELI építkezéséről - Emelés (képgaléria)

Idén a zsűri harminchat alkotó százhatvanöt képét értékelte. Közülük negyven látható a kecskeméti kiállításon. A kamara különdíját Dobóczky Zsolt vehette át, Emelés című képéért, amely a szegedi ELI építkezésén készült. A városban élő és a Gábor Dénesben tanító pedagógus fényképezte anno az M3-as Tisza hídjának építését is – nem véletlenül emlegetik úgy, hogy „hídember". Tagja a szegedi Lajos Sándor Fotóklubnak, éppen úgy, mint az első díjat elhozó Stefkovics János.

Díjazott fotós: Dobóczky Zsolt (képgaléria)

A tárlat szeptember végéig látogatható a kamara székházában, a későbbiekben pedig a megye több városában is bemutatják majd. A díjazott fotókat itt nézheti meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kozma: Emberkísérlet folyik az iskolákban

Ami most az oktatásban zajlik, az nem szól semmi másról, mint pénzről és hatalomról; arról, hogyan tudnak közpénzből magánpénzt csinálni – mondta Kozma József. Tovább olvasom