Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Frontális ütközés a 43-ason Deszknél

Deszk - Két autó ütközött frontálisan Deszken az Alkotmány utcán - tudta meg a delmagyar.hu.
Egy olasz rendszámú Alfa Romeo személygépkocsi haladt Makó felől Szeged irányába. A rendőrség adatai szerint a településen egy kamion előzésébe kezdett, ekkor ütközött frontálisan a vele szemből érkező, magyar rendszámú Opel Astrával.

Az ütközés következtében az Alfa Romeo két utasát szállította el mentő. A baleset és a helyszínelés a 43-as főúton történő közlekedésben fennakadást nem okozott, a forgalom folyamatos volt.

Frontális ütközés Deszknél. Fotó: rendőrség (galéria)

A baleset ügyében a Szegedi Rendőrkapitányság közúti közlekedési baleset gondatlan okozása bűncselekmény gyanúja alapján indított büntetőeljárást, ezzel kapcsoaltban gyanúsítottként hallgatta ki - tolmács és kirendelt védő jelenlétében - az Alfa Romeo 22 éves román állampolgárságú sofőrjét.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. maug 2009. október 27. 20:46
  „Ismét egy frontális baleset, amit egy román okozott! Nekik semmi sem szent. A rendőrök nem intézkednek velük, mert úgysem ér semmit. A jogszabályalkotók meg nem foglalkoznak a kérdéssel, pedig biztosan nagy pénzt lehetne beszedni ha be tudnák hajtani. De az a sok-sok pénz nem kell nekünk.

  Rendőrt nem látni sehol az utakon. Ha meg mégis akkor biztosan magyar rendszámú autóst büntet. A gyalogosok, kerékpárosok, külföldiek le vannak sza.va.”
 • 23. Áki 2009. október 27. 19:26
  „Ha már a jogszabály alkotók nem veszik arra a fáradtságot hogy megalkossák azt az 1 mondatos jogszabály módosítást hogy büntethetők legyenek a külföldiek lenne egy javaslatom a rendőröknek:
  Ha szabálytalankodó külföldit lát szépen kiveszi a sorból és igazoltatja. Nem siet vele, minden papírt alaposan megvizsgál, az autót is alaposan átnézi. Majd kb. 15-20 perc elteltével szépen elengedi. Szerintem gyorsan híre menne (főleg a kamionosok körében) hogy jelentős időveszteséget szenvedhetnek el egy szabálytalanság miatt. Ehhez még jogszabály módosítás sem kell, illetve mehetnek panaszkodni konzulokhoz. Sehol sincs leírva hogy mennyi ideig tart egy közúti ellenőrzés.”
 • 22. tótkomlósi 2009. október 27. 18:22
  „településen belül a kamionok sem 50-el mennek, inkább többel. Hogyan vette a bátorságot az alfás ahhoz, hogy előzésbe kezdjen?????

  Rájuk nem vonatkozik a KRESZ????

  Kezd durvává válni a helyzet.

  Ezeket a hirtelen unijós alakokat nagyon nem kéne autó közelébe sem engedni, nemhogy az ország területére!”
 • 21. őrgróf 2009. október 27. 18:04
  „így járunk, ha sünözünk. Senki nem védi meg a rendőreinket. Pénzt nem szedhetnek be - bezzeg a szlokák símán beszedi a száz EU-t. Lehet, hogy van korrupt rendőr (mint pl. jogász, politikus, stb.. ) de nem abból kellene kiindulni, hogy mondjuk ezer rendőrből egy zsebre dolgozik - jelzem még az is jobb, mint sehogy!!!”
 • 20. Joda 2009. október 27. 17:55
  „Ki más mint román, min kell ezen csodálkozni? Ez már lassan megszokott... <moderálva durva>”
 • 19. rozator 2009. október 27. 17:24
  „Többször átautóztam mostanában Romániát, a rendőrök csak akkor állítanak meg ha súlyosan hibázik valaki, vagy gyorshajtásért! Majd minden faluban mérnek, de csak nappal. Éjszaka mindenki úgy hajt, ahogy tud!Reggelente több tv-csatornán bemutatják az éjjeli "termést", kb 2-3 óra!Ehhez vannak szokva!”
 • 18. sauron2 2009. október 27. 16:05
  „11. hozzászólás szunyi 2009.10.27. 13:54

  és még hatalmas betűkkel a rendszámot is!”
 • 17. karaly 2009. október 27. 15:30
  „Ez a fene nagy liberelizmus amit ránkerőltettek. Figyeljétek meg: nincs tekintélye a pedagógusnak, nincs tekintélye a rendőrnek stb, ezt mind az eszetlen szabadelvűség okozta.”
 • 16. babocska 2009. október 27. 14:45
  „Tegnap fél 5 körül jártam a Szőreg felé vezető úton mért a sebességmérő tábla,hazafelé meg valami hőmérsékletet mutatott.Azt hittem elromlott,a 30-s táblánál a Makó felől jövő kamionok legalább 8o-l húztak el mellettem.Igazán merészekazok akik b elátható kanyarban előznek,mások életét,vagyonát veszélyeztettve.Mert nem a légy ,vagy a veréb hordta össze azt az autót,s nem egy napra szól.Azt,hogy a városban nem lehet elmenni nyugodtan,mert az ide átesett alakok kéregetnek,molesztálják az embert.Tenni nem igen tudnak ellenük.Az Aldinál is alig birtam levakarni,de a városban is ugyanaz macerált,adjak neki egy kiló kenyérre.Van nekem,hogy kinek adjam a nyugdijam,keményen megdolgoztam én érte,hogy csak úgy szétosszam.Itt a KÖRÚTON is félelmetesek a nyomuló kamionok,simán hajtnak át a piroson,jó időre vannak,mert már várja az újabb fuvar és időre.Szabadkán nem reklamálna,mert a rendőr simán képen nyalná,s mehetne panaszra.De itt is azt kellene,hiába tiltakoznak a csendőrség ellen,annak volt tekintélye,s jogtalanul azok se tettek semmit.Nekem nagyapám sokat mesélt arról az időről,s nyugodtan lehetet este is az utcán kinnt lenni,most félelmetes.Akinek Romániában volt valamilye az enm jött el és nem hagyta ott amiért megdolgozott,aki ott is link alja volt azok jöttek ide kihasználni amit lehet.Nekem is van ott közeli rokonom,de még egy sem jött,hogy fogadjuk be,mert rossz világ van.Pedig tudtunk volna nekik helyet adni,de nem hagytak ott csapott-papot.”
 • 15. maz 2009. október 27. 14:21
  „tegyunk ki 10 sunt az utra az 5 auto muszak vegere a 10 sun adjon le 100000 eurot 500-asaval is csak 20 aldozat de lehetoleg ne a magyaroktol szedjetek be ebbol a penzbol szepen lehetne fejlodni”
 • 14. vuk 2009. október 27. 14:21
  „Meglepodtem volna, ha a balesetet okozo olasz rendszamu auto soforje nem roman lett volna.
  Igy nyugodtan alszom.”
 • 13. morci 2009. október 27. 14:13
  „Hajrá Maci1 nektek drukkolok...elegem van a Román vezetési mentalitásból,hogy nap mint nap kiakarnak nyírni,a szabálytalankodásaikkal....elég!..ezeknek semmi sem szent.....azt nem tudja valaki,hogy Romániából minek jönnek át ide koldúlni?ma megállított egy faxi a Petőfin,a posta elött,hogy romániából jött át,és vennie kell kenyeret mert éheznek...én hirtelen csak annyit tudtam mondani,hogy nagyon nem jó országot választottál a pénzgyűjtésre...”
 • 12. Lehiggadt 2009. október 27. 14:12
  „Nem lehet minden jobbrakanyarba éjjel-nappalra rendőrt állítani! Az egy szál civil mobil kamerás rendőrautó se ér semmit! Az ötlet nagy marhaság!
  Az M43-as elkészültéig nem lesz rend!
  Külföldön én is azt tapasztaltam, hogy az ország a saját rendőreit megvédi, és nem foglalkoznak az olyan szájtépő, önjelölt, magukat "jogvédőknek" tartó szélhámosokkal, mint ama bizonyos lepcsesszájú, EU-s parlamenti képvislő nőszemélly...
  Az elrettentő plakátok ötlete inkább hatásos lehetne!
  Most már hetek óta nem látom a sebbességkorlátozásra figyelmeztető mérőtáblát Makó felé! Vagy rosszul látom?...”
 • 11. szunyi 2009. október 27. 13:54
  „3-4 km egy oriás plakát (Név + kereszt + időpont+összetört kocsi). Hátha felfogja.
  Önkori biztos ingyért adja a helyet, pályázat valami EU-s pénzre.

  Ez a <moderálva> dühítő, hogy falun belül előz (kikanyarodó jármű mint veszélyforrás)
  A másik aljas dolog, hogy leállok a szélső sávba elengedni valakit és a belsőbe meg elhuz.”
 • 10. Maci1 2009. október 27. 13:49
  „Karaly teljesen igazad van sajnos, de ez engem nálatok civileknél, ha az vagy sokkal jobban idegesít ha hiszitek ha nem ezek a majmok velünk üvöltöznek nem veletek. Voltam már kint a Szabadkai piacon ha a majom román ott a piac előtt üvöltött volna a Szerb rendőrrel akkor azt ott ketté vágták volna szó nélkül az aztán biztos!”
 • 9. maz 2009. október 27. 13:47
  „moderálva”
 • 8. karaly 2009. október 27. 13:36
  „Maci1
  Az a baj, ha magyarországon egy román bepanaszol egy rendőrt, akkor felettesei egyből ízekre szedik szét. Amennyiben Romániában panaszol be egy magyar román rendőrt, az ő felettesei nem is foglalkoznak vele.
  Ezért nem mer a magyar rendőr erélyesen intézkedni velük szemben. Továbbá a jogszabályok is sz@rok, átestünk a túloldalra az emberi jogokkal. Nem lehet a külföldieket megbírságolni! Ilyen nincs még egy országban!!”
 • 7. Maci1 2009. október 27. 13:08
  „Sziasztok ha sün vagyok a számotokra akkor az vagyok én az embereket nem <moderálva> 15 éve vagyok balesethelyszínelő de a románokkal már mindenem tele van megbírságolom amikor angol rendszámmal jön Angliából a pici román tudásommal elmondom neki, hogy mi a probléma erre ő aki Romániában született és román neve van meg se tud szólalni románul csak Angolul rázza a lábát és üvölt, hogy megy a konzulátusra, de azt nem tudja megmondani, hogy miért csak megy mert ugyan az előzni tilos jelzőtábla az a dicső Romániában is az, meg az ott lévő záróvonal az Romániában is az! De menjünk a konzulátusra ! . Sajnos itt tartunk!”
 • 6. TomeeFiesta 2009. október 27. 12:03
  „hiába csinálunk bármit is... szólsz neki kiröhög... itt tart az ország.. röhög rajtunk az egész világ”
 • 5. Stevvve 2009. október 27. 11:59
  „2. Humgor mindent elmondott amit el lehet mondani.

  <moderálva> jogalkotók.
  Ennyi.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ráismert a puskájára Horváth József

Végigharcolta a keleti frontot, látta égni Varsót, majd 42 hónapig dolgozott egy orosz cementgyárban a szegedi Horváth József – nem önszántából. Tovább olvasom