Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Fürdő másképpen, színház mindenhol

Csongrád megye – Noha jól fel kell öltözni, mégis érdemes lesz kimozdulni a hétvégén is. Bőven lesz olyan program, amiért megéri a nagykabátot fölvenni.
Pénteken rendhagyó módon tekinthetnek be a szegedi Napfényfürdő Aquapolis működésébe az érdeklődők, ugyanis nyílt napot tart a fürdő. Ebből az alkalomból a fürdőkomplexum minden egysége ingyenesen (élményfürdő, csendes wellness, gyógyászat, baba-mama világ, négyszintes labirintusos játszóház) megtekinthető 10 és 14 órától. Igény esetén szakszerű vezetés mellett a vízforgató, a gépházak, valamint a légtechnikai berendezések látogatását is biztosítják a szervezők kisebb csoportok számára.

Szegeden a Korona Hotelben 17 órától: A mai magyar társadalom lelkiállapota – beszélgetés. Vendég Szalma Ibolya klinikai szakpszichológus, beszélgetőtársa Szabó Henriette antropológus.

A nagyszínházban pénteken 19, szombaton 15 és 19 órától láthatják a nagyobbacska gyerekek és a gyermeklelkű felnőttek a Macskafogó című musicalt.

19 órától Postscript-koncertnek ad otthont a Pinceszínház.

Postscript - Utóirat


Szentesen este héttől a Chicago Pubban Jótékonysági borvacsorát rendeznek a szentesi Dr. Bugyi István Kórház szülészeti osztályának javára a 2009. év bortermelőjével, Konyári Jánossal. A menü ára borokkal: 5900 Ft/fő.

Szombaton és vasárnap rendezik az IH Rendezvényközpontban a VII. Menyegző Esküvői Kiállítás. Két szinten több mint hatvan kiállító mutatja be szolgáltatásait és a legújabb esküvői trendeket, legyen szó menyasszonyi ruháról, dekorációról vagy éppen a menyasszonyi tortáról. Látványos standok, színpompás kínálat várja azokat az érdekelődőket, akiknek életében hamarosan az esküvő válik a legfontosabb családi eseménnyé: a házasulandókat és családtagjaikat. A kiállítók között megtalálhatók a menyasszonyiruha-szalonok, anyakönyvvezetők, helyszínek, fotósok, videósok, dekorosok, virágosok, meghívósok, exkluzív esküvői autók, valamint számos más, az esküvő témájához kapcsolódó szolgáltató. A rendezvényre a belépő 1000 forint.

A Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában szombaton 19 órától a Hétköznapi őrületek című előadást játsszák, a főszerepben Pindroch Csabával.

Szombaton 19.30-tól Márai Sándor Válás Budán című darabját adja elő a Pinceszínház.

Ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek! Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete ezzel a régi magyar szólással hívja a város valamennyi szépkorú lakóját a szombaton 17 órakor kezdődő farsangi batyus bálba. A díjtalan meghívók a Hagymaházban, valamint a Polgármesteri Hivatal fsz. 36-os irodájában vehetők át. Zenél a Party Zenekar.

Kiszombor Nagyközség Önkormányzata és a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör farsangi mulatságot rendez. Farsangi mulatságra várják az érdeklődőket a „régi" művelődési házba (Nagyszentmiklósi u. 9.).
Szombaton 16.00 órakor zajos, vidám farsangi menet indul a művelődési házból a főtérre, ahonnan visszakanyarodik a fő helyszínre. A menet után a busók bemutatót tartanak a művelődési ház nagytermében. A táncház zenészei, a Kender zenekar húzza a talpalávalót. A táncházat Badicsné Szikszai Zsuzsanna néptánctanár vezeti. A farsangi hagyományokhoz köthető vidám játékokat és feladatokat elevenítik fel és jelmez-, illetve maskaraversenyt  hirdetnek. Farsangi fánkkal és változatos borkínálattal várja vendégeit a helyszínen a Rónay-kúria étterem büféje. A belépés díjtalan.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holdhalo Szeged felett

Holdhalo jelenséget láthattak az eget kémlelő szegediek csütörtök este. Tovább olvasom