Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 18°C Még több cikk.

Fürdőkeresztelő: várjuk ötleteiket!

Szeged - Több mint 6 milliárd forintos új beruházás eredményeként a mai Ligetfürdő helyén 2009 év végétől egy minőségileg új, az eddiginél nagyobb kapacitású gyógy-, wellness- és fürdőkomplexum vár minden korosztályt, Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdájával.
Az új fürdő szolgáltatásaival minden bizonnyal elbűvöli majd a vendégeket, akiknek nem lehet közömbös az sem: mi a neve az új komplexumnak? A beruházónak és lapunknak is fontos, hogy a szegediek azért is érezzék majd a magukénak az új élményfürdőt, mert ők nevezhették el. Ezért indítottuk el a Ligetfürdő Kft. és a Délmagyarország közös névadó nyereményjátékát egy héttel ezelőtt.

A játékban bárki részt vehet, akinek van javaslata arra, milyen névre „keresztelné" Szeged új nevezetességét. Az ötleteket az online@delmagyar.hu e-mail címre lehet beküldeni. Az elektronikus levelek kérjük, tartalmazzák az alábbiakat: tárgyként „névadó nyereményjáték", illetve név és elérhetőség (telefonszám vagy cím). Választhatják a www.delmagyar.hu/jatek/ligetfurdo internetes címen található formula kitöltését is a játékosok. A névjavaslatokat augusztus 31-éig várjuk.


Már az első héten igen sokan osztották meg velünk ötleteiket, számosan választották „a napfény városához" illő neveket, mint például „Napsugár Fürdő", „Napsugár Aquaréna", „Szeged Gyöngye Fürdő". Akadt, aki ÚFÓ-nak keresztelné az új komplexumot, de nem holmi azonosítatlan repülő tárgyra gondolt; a betűszó feloldása: Újszegedi Fürdő Otthon.

Szabályok

Az Európai Unió és a magyar állam által 3 milliárd forinttal támogatott fejlesztés részletes tervei megtekinthetők a www.delmagyar.hu és a www.ligetfurdo-szeged.hu honlapon, a játékszabályzat a www.delmagyar.hu website-on. A játékban nagykorú, természetes személyek vehetnek részt, és a részvétel feltétele a játékszabályzat megismerése és elfogadása.

A névadó játék első körében bárki bármilyen nevet javasolhat, ezek közül választja ki egy szakmai zsűri a rövidített listát, amelyre lapunk internetes portálján lehet majd szavazni. A szavazás eredményének figyelembevételével dönt a szakmai zsűri a létesítmény nevéről.

A játék végén értékes nyeremények találnak gazdára a résztvevők között: két fő részére, személyenként 50 belépésre szóló fürdőbérletet sorsolunk ki a névjavaslatot adók között, ugyanígy az új komplexumba érvényes bérlettel díjazzuk a legtöbb szavazatot kapott név beküldőjét, illetve a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt név „gazdáját".

A Délmagyarországban rendre beszámolunk majd az ötletelés és a szavazás állásáról, bemutatjuk a leginkább képzeletgazdag játékosokat, végül a fürdő keresztanyját vagy keresztapját.

Olvasóink írták

  • 1. Koronás Peti 2008. augusztus 05. 15:54
    „Én javaslom a Panama Aqualand-ot. Vagy: Szeged Panama Fürdő
    Sőt egy barátom javaslatára: Leisztinger és Botka összevonásával: LESZBO STARAND!
    Azé ide írok me úgyis pipa kerülne a lvelemre aztán kuka.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halált hozhatnak a fullánkok

Szeged - Ketten haltak meg itthon egy hét alatt darázscsípéstől, mert allergiásak voltak rá. A… Tovább olvasom