Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Fürdőzés és színház karácsony második napján

Csongrád megye – A hétvége az egyik legszebb ünnepé, így programok csak pénteken és hétfőn lesznek. De azokra is érdemes ám elmenni!

Pénteken is 500 forintba kerül a belépőjegy a szegedieknek a Napfényfürdő Aquapolisba. A megszokott módon éjszakai fürdőzés is lesz – azok a vendégek, akik csak erre érkeznek, szintén 500 forintos áron válthatnak jegyet, amely csak az élményfürdőbe való belépésre jogosít fel. A napközben érkező vendégek az éjszakai fürdőzés idejére is benn maradhatnak az élményfürdőben. Az 500 forintos belépőjegyet a szegedi vendégek lakcímkártya bemutatása után válthatják meg. Családi jegy vásárlása esetén elég, ha a szülők egyike bemutatja a lakcímkártyáját.

Az utolsó pillanatig tartanak a karácsonyi vásárok

A Széchenyi és a Dugonics téren a Karácsonyi Ünnepi Hetek vására egészen december 24-éig tart: a vásárokban az ajándéknak szánt holmikon kívül különböző finomságokkal, meleg teával, forralt borral is várják az érdeklődőket.

Sándorfalván tíz órától városi karácsonyi ünnepséget tartanak a Pallavicini Kastélyban, ahol a Sándorfalva Térségi Alapfokú Művészeti Iskola tanulói adnak műsort.

Hétfőn a nagyszínházban 19 órakor mutatják be Ronald Harwood A nagy négyes című színművét. A darab rövid története: Egy művészotthonban él három egykor ünnepelt operaénekes: a tenor, a basszus és az alt, amikor váratlanul beköltözik a szoprán is, és teljessé válik az egykori Nagy Négyes. Minden szerep változatlan: a kamaszosan túlfűtött Rigoletto, a kacér Maddalena, az érzékeny Herceg, a kiszámíthatatlan Gilda. És előttük a nagy feladat: egy Verdi-gála, hosszú évek után újra a közönség előtt. De olyan-e ma is a hangjuk, mint fénykorukban? Szereposztás: Cecily Robson – Molnár Piroska, Jean Horton – Vári Éva, Reginald Paget – Szacsvay László, Wilfred Bond – Benedek Miklós. Rendező: Gálffi László, producer: Orlai Tibor.

Így készült A nagy négyes - werkfilm


A kisszínházban Fésűs Éva Palacsintás király című vidám mesejátékát adják elő 10 és 16 órától.

A Kövér Béla Bábszínházban hétfőn 11 órától A három kismalac című darabot adják elő.

Olvasóink írták

  • 1. ibibi 2011. december 26. 08:57
    „Jó lenne megnézni a nagy négyes produkciót , de már ezelőtt egy hónappal nem lehetett rá jegyet kapni. Ha ilyen jó az előadást többször is játszhatnák, mert végre volna értelme az színházba elmenni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fehér karácsonyunk lehet

Péntek megágyaz a hidegnek, szombaton picit hullhat a hó, vasárnap és hétfőn viszont minimális rá az esély. Tovább olvasom