Délmagyar logó

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 6°C | 16°C

Gálaműsorral érkezik holnap az Eötvös Cirkusz

Ünnepi gálaműsorral érkezik holnap Szegedre az Eötvös Cirkusz. Eddig sosem látott produkciót visz porondra a társulat a délelőtt fél 11-kor kezdődő előadáson az újszegedi sportcsarnokban.
Fotó: DM/DV
Ünnepi gálaműsorral érkezik holnap Szegedre az Eötvös Cirkusz. Eddig sosem látott produkciót visz porondra a társulat a délelőtt fél 11-kor kezdődő előadáson az újszegedi sportcsarnokban. Zsonglőrök bohócok, állatidomárok, bűvészek szórakoztatják a közönséget a kétórás előadáson. A műsor a karácsony hangulatát is felidézi, s még a Mikulás is színre lép. A produkcióra kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk immáron a Délmagyarország és a Délvilág teljes olvasótáborának.

A kibővített Egyet fizet, kettőt kap akció mostantól mindenhol él, így nemcsak ügyfélszolgálati irodáinkban adunk két belépőt egy jegy áráért, vagyis 1400 forintért, hanem a többi jegyárusító helyen is, így természetesen a rendezvény helyszínén, a sportcsarnok főpénztárában is. Ezzel gyakorlatilag mindenki a Délmagyarország, a Délvilág és a sportigazgatóság vendége lehet – félpénzen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megsemmisítették a szalmonellás húst

Folytatódik az élelmiszerek fokozott ellenőrzése. Az ellenőrök megyeszerte keresik a Pest megyei cég… Tovább olvasom