Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Géczi, a macsó nagypapa

Akadnak aranyos sajtóhubák, akarom mondani sajtóhibák is. Az egyik bulvárlapban megjelent a szegedi honatya, az állát támasztó, szúrós tekintetű Géczi József fotója. Hozzá a szöveg: Csak a macsó nagypapa (Árpa József) tudta lenyomni a böllért.
Akadnak aranyos sajtóhubák, akarom mondani sajtóhibák is. Az egyik bulvárlapban megjelent a szegedi honatya, az állát támasztó, szúrós tekintetű Géczi József fotója. Hozzá a szöveg: Csak a macsó nagypapa (Árpa József) tudta lenyomni a böllért. Azt még simán elhittük, hogy a Dorozsmán élő képviselő szkanderozott egy böllérrel, és lenyomta, mint a bélyeget, azt azonban furcsálltuk, hogy az eddig jól bevált családnevét megváltoztatta. (A cikk egyébként arról szólt, hogy a tévés Árpa Attila édesapja, József, meghívta fiát és két barátját, Bochkor Gábort és Gesztesi Károly színészt egy falusi disznóvágásra, ahol az események úgy alakultak, hogy a böllérrel még szkanderoztak is. A házigazda pedig diadalmaskodott a hentes felett. Nos, itt történt a malőr, a nagy erejű papa fotója helyett tévedésből Géczi képviselő úr képét hozták le az újságban.)

Felhívtuk a honatyát, érdeklődtünk, mit szól a macsó jelzőhöz, meg az erőfitogtatáshoz. Elmondta, hogy tuti alibije van, nem volt ott Árpáéknál az említett szkanderpartin. Mellesleg ő is szokott disznót vágni, kizárólag mangalicát, méghozzá Tószegen, ahol fiáék élnek. A szkanderozáson még gondolkodik. Úgy tűnt, hogy a macsó nagypapa kifejezés ellen nem berzenkedett annyira.

Ja, és nevet sem akar változtatni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jáksó és a kerek idomok

Szeged - Vizespólóversennyé alakult az eredetileg szépségversenynek meghirdetett program a SZIN-en… Tovább olvasom