Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Gellért Ákosé a Csongrád Megye Gazdaságáért Díj

Gellért Ákosé a Csongrád Megye Gazdaságáért Díj
Szeged- Gellért Ákos, a Gellért és Fiai Consulting Kft. ügyvezetője kapta az idei Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat.
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított elismerést szombaton, a gazdasági önkormányzat Benelux Üzleti Estjén vehette át a gazdaság terén végzett kiemelkedő munkájáért. A Merkúrt, a kereskedelem istenét ábrázoló kisplasztikát Nemesi Pál, a kamara elnöke adta át.
 
Gellért Ákosnak a kamara elnöke, Nemesi Pál adta át az elismerést.

Gellért Ákos 1989-ben több társával együtt megalapította a Naturtex Kft.-t, majd 1994-ben a családi tulajdonú Gellért és Fiai Consulting Kft-t. Utóbbi ingatlanhasznosítási tevékenységet végez, továbbá hozzátartozik a Gellért Szabadidőközpont, és napjainkban már a szegedi Alabárdos étterem is.

A ma már 5 cégből álló cégcsoport zászlóshajója a Naturtex Kft., amely 2006 óta 100 százalékban a Gellért család tulajdonában van. A dinamikusan fejlődő, kimagasló exportteljesítményt nyújtó vállalat több mint 40 országba szállít árut világszerte, a hazai lakástextilpiac egyik piacvezetője.

Gellért Ákos tagja az Első Szegedi Lions Klubnak és elkötelezett támogatója a szegedi sportnak. Névadó szponzora az első osztályú Naturtex-Szedeák férfi kosárlabdacsapatnak.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négymeccses eltiltást kapott a brutális szentesi kamaszpólós

Négymeccses eltiltást kapott a brutális szentesi kamaszpólós
A 16 éves, százkilós szentesi Tóth Boldizsár úgy megütötte tavaly a Szentes-Szeged serdülő… Tovább olvasom