Délmagyar logó

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő 0°C | 7°C Még több cikk.

Grillparti: árt a füst

Az IPA felmérése rámutat: a legszívesebben húsféléket grillezünk, szerencsére a kedvenc a csirke, de hamburger, hotdog, és steak is készül, népszerű a barbecue is.
Kerti partiktól zajos és szagos a kertváros: ki grillezik, ki barbecue-zik, más nyárson sütöget. A dietetikus szerint mindhárom eljárás káros, de választhatjuk a kisebbik rosszat, a szárnyast vagy a halat. Az IPA felmérése rámutat: a legszívesebben húsféléket grillezünk, szerencsére a kedvenc a csirke, de hamburger, hotdog, és steak is készül, népszerű a barbecue is.

Írásunk lapunk keddi számában, a Gyógy-ír mellékletben.


Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset az M5-ösön

A baleset a 157-es kilométerszelvénynél történt, Szeged felé. Két román személygépkocsi szaladt… Tovább olvasom