Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Gyalogos rendőrök Szeged közterületein

Szeged - Az ott lakók nyugalma érdekében 30 emberrel szemben intézkedtek a belvárosban a Szegedi Rendőrkapitányság gyalogos járőrei az elmúlt éjszaka.
Az igazoltatottak többsége fiatal volt, ők köztisztasági szabálysértést és csendháborítást követtek el. Az egyenruhások 11 esetben helyszíni bírságot szabtak ki, míg 19 embert figyelmeztettek.

A rendőrök a lakosság nyugalma érdekében esténként továbbra is fokozottan ellenőrzik Szeged közterületeit - tájékoztatta a delmagyar.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. kritikuss 2013. június 03. 17:23
  „Mi lesz itt? Rendőrállam? :D
  Ez a büntetősdi nagyon gáz...

  Amúgy meg ha keveslitek a rendőröket, csak plakátoljátok ki a külterületen, hogy gárda avatás v zs*dó kongresszus van a környéken.

  Hidd el lesz ott rendőr! ;) :D :D :D”
 • 34. Roland1000 2013. június 02. 21:56
  „Vasorrúbába!:)))

  Keletaru! értelek, de sok probléma van amiatt, hogy a fiatalok ordítoznak, túráztatják a motorokat, amikor más aludna, és maguk után még a szeméthalmot is otthagyják. A figyelmeztetés nem rossz elsőre..., ezzel egyetértünk. De az is egy megoldás lehetne - és akkor rendőr sem kéne -, hogy a lakók, akiket zavar az, ami, azok együtt szólnak, és megkérik a fiatalságot. Ez így jól hangzik? És vajon működne?”
 • 33. uborka 2013. június 02. 19:26
  „31-es.
  Fölösleges, ez a hozzászólás,mert.. a rendőri intézkedésnek 2,5 milliárd ft-ot kell hoznia ebben az évben,hiszen benne van a fizetésben az összeg!!!!!!
  Gondoljuk,hogy a gyalog kakukk, majd helyszini bírságol séta alatt??????
  Majd,ha autót tesznek a feneke alá akkor igen!!! A járőr le minősítőnek érzi magát,ha gyalog kell sétálnia, mivel az autó a csíkos a Hóbiárt előtt pihen a délidőben..
  Kikötötték, benne hallgat a sötétség, a kocsmában kurjongatnak, szinte,reng bele , ......”
 • 32. toth.andras.akos 2013. június 02. 18:12
  „Érdemes lenne a rakparton is rendet tenni. Tegnap este 5 perc alatt négy autó és két motor húzott el mellettem legalább 120-150 km/h-val...”
 • 31. Figyelő 2013. június 02. 13:57
  „Tisztelt Csongrád m. - i főkapitány és tisztelt Szeged kapitány urak!
  Az önmagában egy dicsérendő tény, hogy Szeged város Belvárosban van, vannak rendőrjárőrök, de ez nagyon kevés.
  Szeged városa nem kizárólag a Belvárosból áll, vannak a városnak külső részei is és ott is rendet, biztonságot óhajtó, arra vágyó emberek élnek.
  Azonban ez a kívánságuk egyenlőre teljesítetlen marad, mert hetek telnek el még olykor olykor rendőrt látnak utcájukban.
  A rendőröknek pedig ott is lenne dolguk, bőven.
  A peremkerületekben BANDÁK verődnek össze, játszótereket, kaputelefonokat, lépcsőket, épületek bejárati ajtajait rongálják, szándékosan! Ezekkel a rongálásokkal tetemes kért okoznak az épületek tulajdonosainak!
  Épületek bejárati lépcsőjére telepednek le, akadályozva az épületekbe a szabad be és kijárást!
  Azokat akik meg veszik a bátorságot és rájuk szólnak, emberi hangon, leordítják, veréssel, sőt késeléssel fenyegetik meg!
  Kapitány urak! A peremkerületekben is adófizető emberek élnek, ép ezért ott is járőrözzenek a rendőrök!”
 • 30. uborka 2013. június 02. 11:05
  „A Dunántúlon egy pár napot töltöttem, egy rendőr autóval sem találkoztam, az emberek előre köszöntek, szégyeltem magam, és rá jöttem ez nem Szeged!!!!! Ott miért nem kell a 2,5 mill. teljesíteni????? Mert nem tudják, fölösleges zaklatásnak az embereket nem teszik ki, mert kúltúráltak, mind a rendőrök, mind a polgárok.
  Az Alföldön a tanyasi, disznó pásztórból lesz a rendőr, ki a cselekedete után esetleg gondolkodik, de nem tudatosan.Jó lenne ha egy meg tisztított állomány lenne a rend őre, nem pedig a létszám legyen meg alapon. Egy segéd motorost láttam,hogy igazoltatták kb. 6-an a motor ki volt fordítva, valamit kerestek rajta???? Nem tudom,mit tett a segéd motor,hogy mint a kesztyűt ki fordították. Ez a mi Rendőrségünk!!!!!!”
 • 29. keletaru 2013. június 02. 09:26
  „Roland1000 :-( A baj "ott" kezdődik pénzbehajtásra használják eme testületet . Én is voltam fiatal "de" egyszer sem kaptam büntetést az akkori Rendőreitől , csak szóltak . Ez az én érzésem , nem kell vele egyet érteni . Üdv Kuci”
 • 28. +36 2013. június 02. 09:25
  „mindenkinek tetszik, h rendőrt láthat gyalog az utcán!
  - más városban pl. hmvh. ez eddig is normális jelenség volt.
  -miért "csoda számba" megy ez?
  -miért nem reklamált eddig minden egyes hozzászóló, holgy hol vannak a gyalogos rendőrök???
  -hol voltak eddig?

  ...nnnaaa itt a baj!!!! önálló gondolat nulla...helyeselni és bólogatni a korábban begyakoroltak szerint megy?
  nyissátok ki időben a szájacskátokat!”
 • 27. Horthyszobor 2013. június 02. 09:15
  „21.igy igaz! A Bartok tér szeged legfertőzöttebb bűn tanyája!!! Ott lehet bármilyen drogot beszerezni az uzletemberektol! Sajnos hagyja a rendőrség, ha arra jársz és figyelmes vagy egyből észre veszed ki dolgozik a nemzeti drog üzletben. Nő persze a rejtett erőforrás fontos ebben a kérdésben...”
 • 26. buhamama 2013. június 02. 08:29
  „Végre tesznek valamit a rendőrök, a Nyitra környékén is sétáljanak éjjel péntek -szombaton.”
 • 25. vasorrúbába 2013. június 02. 07:55
  „Aki kukorékolva és magában ordítozva jön haza hajnalban a Tabán utcában az valószínűleg nem csak alkoholt fogyasztott.”
 • 24. bzoli-41 2013. június 01. 22:52
  „Kíváncsi leszek hány lakóövezetben száguldozót és jobbkéz-szabályt nemismerőt kapcsolnak le...”
 • 23. Roland1000 2013. június 01. 21:52
  „Ebgondolat! Na, neked sem tudnak ám a kedvedben járni ezek a szerencsétlen rendőrök! A múltkor itt hisztiztek ezren, hogy hol vannak a rendőrök, amikor a fiatalok randalíroznak, most meg az a baj, hogy jönnek. Hát ilyet! Most akkor akarsz nyugodtan aludni, vagy nem akarsz?

  Egyébként nem azzal van a baj, ha a fiatalok jól érzik magukat, hát mikor érezze magát jól az ember, ha nem fiatalon, nem igaz? Na de, néha túl sok az a bizonyos decibel. Tudod, Zuperman? És ha szórakozik a fiatal, akkor is meg lehet találni a szeméttel a szemetest, és a piás üveget sem muszáj összetörni.”
 • 22. Roland1000 2013. június 01. 21:48
  „Zuperman! XDDD A 9. komment klassz.:))”
 • 21. kormoska 2013. június 01. 21:36
  „Jöjjenek sűrűbben a Bartók tér környékére,késő este itt gyülekezik a csőcselék,néha itt tombolnak az asztaloknál!”
 • 20. lukrecia 2013. június 01. 21:34
  „Egyébként a laikusok számára leírnám már sokadjára. Az hogy nem láttok rendőrt az utcán az nem azt jelenti , hogy nincsenek ott. Szombat lévén különösen fontos a szórakozó helyek és belváros civilek általi kontrollja.
  Vagy benneteket a ruha színe nyugtat meg, nem aki benne van ????
  Ebgondolat mindig is lángész volt:(( Gyakran haragszol az ismerőseidre is ????”
 • 19. Ebgondolat 2013. június 01. 20:39
  „18. eternette
  Rágalmakat? Na ne röhögtess! A tegnapi közgyűlésen két fideszes és egy emeszpés követelte a rendőrségtől a "lakók nyugalmának megőrzését". Erre még aznap este hemzsegnek a zsaruk.
  Úgy látszik, a járdán tekerő, kivilágítatlan, egyirányú utcába tekerő kerekezők ellen akkor lép fel a rendőrség, ha ezt egy politikus majd kéri. Na, ez a botrány. Jó lenne, ha a szegedi rendőri vezetők elhúznának és olyanoknak adnák át a helyüket, akik szakmai döntéseket hoznak és nem politikusok kéréseit teljesítik! Ez gyalázat.”
 • 18. eternette 2013. június 01. 20:12
  „Meg kell köszönnünk a rendőrségnek, amit értünk tesznek. Igenis, legyen nekik fontos a lakók nyugalma, mert fáradt, kialvatlan ember nem fog biztonságosan közlekedni másnap. Súlyos rágalmakat írtál le (Ebgondolat)”
 • 17. CsImre 2013. június 01. 20:12
  „Végre, nagyon helyes! Köszönjük! (és nem csak a csönd miatt, de az utóbbi napokban többször kellett vidám fiatalok által az úttestre behajigált tárgyakat eltakarítani reggel, a széttört üvegekről nem is szólva, ideje volt a határozottabb fellépésnek)”
 • 16. lukrecia 2013. június 01. 20:00
  „A kommentelőkre jellemző, ha van rajta sapka azért, ha nincs azért szidalmazzák a rendőrséget. Talán mindenért nem kellene, én sem mindenért szidom őket:))”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balczó Péter is énekel a Gregor-emlékkoncerten

Az egyre népszerűbb tenorista, Balczó Péter is fellép az új zsinagógában vasárnap 19 órakor kezdődő Gregor-emlékkoncerten. Tovább olvasom