Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 4°C Még több cikk.

Gyógyító növények: keresse a standokon!

Az ibolyafagyi receptjétől, a zöld kávé fogyókúrás alkalmazásán át a méregtelenítő teákig számos gyógynövény felhasználását ismerheti meg új kiadványunkból.
A gyógynövények ismeretével egyszerre válhatunk tájékozott, tudatos fogyasztóvá, művelt kertésszé, és büszke konyhamesterré, miközben egészségünket gyógyszerek nélkül is képesek leszünk megőrizni.
Ehhez nyújt segítséget lapunk új kiadványa, a Gyógyító növények, amely 16 színes oldalán 19 éppen most szedhető vagy vethető, idény- és gyógynövényt mutat be.


Gyógynövény-kínálatunkból

- Csalán
- Gyermekláncfű
- Medvehagyma
- Tárkony
- Zsálya
- Zöld kávé

A színes fotók mellett receptek is olvashatók a füzetben, de megtalálhatók leírások egy-egy gyógynövény élettani hatásairól, tippek gyűjtésükhöz, termesztésükhöz, vagy éppen szárításukhoz és tárolásukhoz.

Aki a Gyógyító növényeket lapozgatja, megtudhatja, hogyan kell az ibolyából fagylaltot készíteni, miért érdemes kakukkfüvet szórni az aromafürdőbe, milyen hatású a pásztortáska teája, vagy mitől fogyaszt a zöld kávé.

Hazai kincseink mellett kedvelt fűszernövényeket mutatunk be új oldalukról, de az olyan egzotikus csodák is helyet kapnak oldalainkon, mint az ananászzsálya.


Tavaszi kiadványunkat április 1-jén kedden megtalálhatja a Délmagyarország és a Délvilág áruspéldányaiban az újságárusoknál, így a napilap és a Gyógyító növények című kiadvány együtt már 199 forintért az Öné lehet!

Ajánlatunk április 5-éig, illetve a készlet erejéig érvényes!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

400 milliós beruházás az algyői ipari parkban

Rekordidő alatt készült el az algyői Jura Ipari Parkban az a közel 400 millió forintos beruházás, amelynek felét az Európai Unió állta. Tovább olvasom