Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

Győzike volt a legismertebb showman

Szeged - Híres emberekről állítottunk össze kérdéssort az év első napjaiban. Mennyire ismerik a szegediek a bulvármédia szereplőit, és mit tudnak azokról, akik valóban fontos pozíciókat töltenek be hazánkban? Diáklányokat, egy nyugdíjas házaspárt és egy eladót kértünk arra: töltsék ki 14 kérdésből álló tesztlapunkat.
– A bulvárt mindig elolvasom az interneten, tévézésre azonban kevés időm jut – mondta elöljáróban Kovács Anett, a Szeged Plaza egyik boltjának eladója. Nem csoda, ha a 24 éves, vörös hajú lány a 21 éves Börcsök István segítségével a totónkban szereplő 14 híres ember közül kilencet sikerrel be tudott azonosítani – közülük heten a bulvármédia állandó szereplői. Bár a szegedi Hargitai „Senorita Szöszi" Beáról először csak annyit tudtak, hogy szőke, és mutogatja magát, István később rájött, hogy mégis látott néhány részt a Kolumbiában forgatott Senorita Szösziből.

– Nem is tudtam, hogy szegedi. Egy órára szívesen találkoznék vele, annál tovább biztos nem bírnám – mondta mosolyogva a fiatalember. A mórahalmi Ördög Nóráról tudták, hogy milyen műsorokat vezetett korábban, Anett pedig még azt is, hogy Nóri válik, és az ünnepeket a tengerentúlon töltötte. A lány szerint a Megasztár miatt ma mindenki Lakatos Krisztiánról beszél, így az énekest is sikerrel beazonosította. Győzike show-jából pedig mindketten láttak pár részt, bár elmondásuk szerint nem szeretik.

Börcsök István és Kovács Anett is sok helyes választ adott. Fotó: Segesvári Csaba
Börcsök István és Kovács Anett is sok helyes választ adott.
Fotók: Segesvári Csaba

A szegedi Balogh Elemér alkotmánybírót, Bencze József országos rendőrfőkapitányt, Pálinkás József akadémiaelnököt, Budai Bernadett kormányszóvivőt és – meglepő módon – Várkonyi Andrea tévébemondót nem tudták hova tenni. Utóbbiról, miután elárultuk, hogy a Tényekben dolgozik, és Bochkor Gábor felesége, Anett azt mondta: úgy olvasta valahol a bulvárban, hogy jön a második gyerekük. Bevallottuk, hogy ez viszont számunkra új információ.

– Csak az igazságot olvasom! – mutatott a sportnapilapra az 59 éves Dudik István, amikor arról kérdeztük, honnan szerzi be a mindennapi információkat a magyar sztárokról, ismert emberekről. Ettől függetlenül a nyugdíjas férfit nem lehetett zavarba hozni például Győzikével, akiről elmondása szerint nincs jó véleménnyel, néhány műsorát azonban látta. Ő Hargitai Beát énekesnek, Várkonyi Andreát festőnek gondolta, ugyanakkor Balogh Elemér, Tuczakov Szilvána és Sólyom László foglalkozását sikeresen megnevezte. Hosszú töprengés és nem elhanyagolható feleségi segítség után végül Bencze Józsefet, Pálinkás Józsefet és Budai Bernadettet is beazonosították. Egyedül Várkonyi Andreával gyűlt meg a házaspár baja.

Gellény Zsófia és Kecskeméti Júlia inkább a bulvárban volt otthon. Fotó: Segesvári Csaba
Gellény Zsófia és Kecskeméti Júlia inkább a bulvárban volt otthon.

Gellény Zsófia is inkább a bulvárban volt otthon. A 15 éves lány és a 17 éves Kecskeméti Júlia ezért nem meglepő módon a kormányszóvivőt, az MTA-elnököt, az alkotmánybírót, az országos rendőrfőkapitányt és a Csongrád megyei rendőrségi szóvivőt nem tudta beazonosítani. Sólyom László köztársasági elnökről azonban már hallottak a tévében. A középiskolás lányoknak a bulvár színterén egyedül az volt újdonság, hogy Ördög Nóra válik férjétől. Még ott tartottak, hogy a műsorvezető nemrégen házasodott össze választottjával.

Ki kicsoda?

Olvasóinkat a következő személyiségek azonosítására kértük: kicsoda Hargitai Bea, Balogh Elemér, Ördög Nóra, Budai Bernadett, Várkonyi Andrea, Pálinkás József, Bencze József, Lakatos Krisztián, Südi Iringó, Erdélyi Mónika, Tuczakov Szilvána, Gáspár Győző, Benkő Dániel, Sólyom László.

Olvasóink írták

 • 17. Iza3 2009. január 06. 08:38
  „Akinek lehetősége van, -nézze az ECHO TV-t!
  Garantáltan nem fog csalódni és hál´Istennek, Pörzse Sanyi legalább nem celeb!”
 • 16. spiler 2009. január 06. 08:09
  „ÉRTELMES EMBEREKET MÉRT NEM KÉRDEZNEK!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 15. felhasználónév 2009. január 05. 21:22
  „A sztár szó mára már csak egy közhelyes elnevezéssé fajult. MIndenki sztár. Jajj, de hiszen itt ez a csodaszép kifejezés is még, az újságírók, a média gyöngyszeme, a CELEB is...

  Tündérek...komolyan :) celeb:)))) agyrém..

  Ha tv, akkor tudományos csatorna...a többi salak...”
 • 14. abdul66 2009. január 05. 21:14
  „Inkább nézzél Echo tv-t.”
 • 13. Mizujs 2009. január 05. 20:36
  „Ha akarom, ha nem, akkor is minden média ezeket a .... embereket nyomja! Győzike, Nórika, celebek, stb. 100 hírből hány ilyen van a rádióban, tévében? .... és hány a kiváló emberekről szóló? Na, erről kellene egy statisztika!!! Nem azért ismerjük a "sztárokat" jobban, mert többet tettek értünk, hanem azért, mert a búlvársajtótól kezdve mindegyik média ilyen ..... hírekkel adja el magát!!”
 • 12. Sziti 2009. január 05. 20:09
  „Csórikát mért kellett már rövid időn belül másodszor kitenni ilyen kritikának?”
 • 11. kekeczke 2009. január 05. 19:56
  „híres ? hírhedt!!!”
 • 10. Egy_a_sok_közül... 2009. január 05. 19:46
  „Őszintén! Azért szeretjük Őket, mert megnyugtat a tudat, hogy nálunk is vannak hülyébbek.”
 • 9. ráérő 2009. január 05. 19:39
  „Mi az a TV ? Ki az a Győzike?”
 • 8. h65535 2009. január 05. 19:10
  „Aki ilyen listát csinál szavazásra, na az egy agyhalott!
  Aki meg meg is nézi a győzikeféléket a tvben, ha az is egy agyhalott.”
 • 7. TELSTAR 2009. január 05. 18:21
  „Angliában sem sokkal jobb a helyzet. Érettségizős diákok 40 %-a szerint Oroszlánszívű Richárd kitalált személy, míg sokan rokonoknak képzelték George és Denzel Washingtont...”
 • 6. kobold 2009. január 05. 18:16
  „MI CSINÁLUNK EZEKBÓL A SZERENCSÉTLENEKBŐL "SZTÁRT"!!!!!!!!”
 • 5. Egy_a_sok_közül... 2009. január 05. 17:41
  „És még nem is esett szó a Mónika Show-ról! Hajrá Magyarok!!!”
 • 4. hazaipalya 2009. január 05. 16:55
  „megint elirtam: atv-t na.”
 • 3. hazaipalya 2009. január 05. 16:54
  „végre kivették az alapcsomagbol a hulladék hálozat tvt! :) erre mit raktak helyette?a még hulladékabb atc-t. :(
  egyébként mi van a vtv-vel ,az ünnepek ota rosz a kép minösége ,nem mintha nézném .”
 • 2. GAgyi 2009. január 05. 16:41
  „Uramisten!
  Mi ez?
  A 14 kérdés alapján milyen következtetést vontak le?
  Ez őrület.....”
 • 1. che 2009. január 05. 16:36
  „Ez tükrözi a kultúra szintjét ... nem semmi ! Meg az igényeket...vagy az igénytelenséget ?!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenöt Csongrád megyei cég a Top 500-ban

Szeged - A cégek 2007-es árbevételét alapul véve készítette el a HVG újra az 500 legnagyobb… Tovább olvasom