Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Ha elvitték a táskáját, tegyen feljelentést!

Szeged - Táska- és nyaklánctolvajokat fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság - a kihallagatáson további bűncselekményeket is elismertek.
A vallomások szerint a fiatalok az alábbi bűncselekményeket is elkövették, de a sértettek ezidáig még nem tettek feljelentést:

- 2013. január 15-én kora délután a Katona József utcában egy 50-60 év közötti nő kezéből tépték ki a táskáját.

- 2013. január 11-én délután a Tápéi utcán egy idős asszonytól vették el a táskáját.

- Néhány hete a Honvéd téren egy 50-70 év közötti asszony nyakából tépték le a nyakláncát.

- Néhány hete a Kálvária téren egy fiatal lány kezéből tépték ki a táskát. Ő a tolvajok után futott, de nem érte el őket.

Kérik a fenti ügyekben érintett sértetteket, hogy a nyomozás érdekében haladéktalanul jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.) és tegyenek feljelentést.

Olvasóink írták

 • 6. EPERKE 2013. február 01. 12:55
  „Nálunk másfél hete a fodrászüzletbe jött be egy "hölgy" és az egyik vendégünk táskájából tulajdonította el a pénztárcát.Felhívtuk a rendőrséget,közölték,h nem jönnek ki,menjen be a sértett,tegyen feljelentést.Meg is tette,mondta a rendőr,h majd másnap kijön az üzletbe a személyleírás miatt,mutat fotókat...hát azóta sem érkezett meg.Szerencsére az iratokat megtalálták 2 nap múlva az utcán.Állítólag Makón is mindennaposak az efféle esetek,csak talán erről szólni is kellene a lakosoknak?!”
 • 5. toth.andras.akos 2013. február 01. 08:36
  „"Fiatalok" - értjük.”
 • 4. majdénmegmondom 2013. január 31. 21:49
  „én az egyik esetnél talán pont ott is voltam.de nem láttam semmit, mert sötét volt és nem látszott kis senki ..........mármint a szinek egybehangzóak voltak :(”
 • 3. majdénmegmondom 2013. január 31. 21:47
  „és ha a bicajt vitték el a lezárt tárolóból ?
  akkor mi is megtettük a feljelentést és persze 30 nap múlva kaptunk egy levelet, hogy eredménytelen volt a "NYOMOZÁS" szóval akkor mi és kit véd, meg miért ? na most lehet IP-t nyomozni, mert hamarosan rendezvényt is szervezünk a lépcsőházi visszaélések elkerülése érdekében című TÖMÖRÜLÉS-ben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 2. Grabowsky 2013. január 31. 20:51
  „Kár lett volna leírni, kik, és hányan voltak egy-egy akcióban, satöbbi....”
 • 1. igazságkereső 2013. január 31. 16:51
  „Ezeknek a bűnözőknek a fejét nem lehetne letépni a nyakukról?! Persze képletes a kérdés, de lehetne velük olyat tenni, hogy azt egész életükben megőrizzék emlékezetükben!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

50 mázsa halat telepítenek a szegedi horgászvizekbe

Ötven mázsa szajoli pontyot és öcsödi keszeget telepít a kezelésében álló vizekbe a szegedi Herman Ottó Horgászegyesület. Tovább olvasom