Délmagyar logó

2018. 08. 18. szombat - Ilona 20°C | 32°C Még több cikk.

Hajánál fogva próbálta a földre lökni és elvenni a nő táskáját - szegedi rablót keres a rendőrség!

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy nőt próbált meg kirabolni a városban.
A Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - írta a police.hu.

A gyanúsított szombaton 6 óra után Szegeden, a Vár utcában el akarta venni egy nő táskáját, ezért megragadta a sértett haját, majd próbálta lenyomni őt a földre. A támadó nem járt sikerrel, ezért távozott a helyszínről. A bűncselekmény egyik tanúja felvételt készített a rablóról.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A férfi 175 centiméter magas, 25 év körüli, bal lábán 3 darab, csillag alakú tetoválás látható. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetésekor fekete kantáros nadrágot viselt, melynek mindkét szára fel volt hajtva. 
A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem adott elsőbbséget a zebrán átkelő gyalogosnak, elütötte

Nem adott elsőbbséget a zebrán átkelő gyalogosnak, elütötte
A Szegedi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást egy helybéli férfival szemben, aki gépkocsival egy… Tovább olvasom