Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Hajnali rablás a trafikban: Miért vagy napszemüvegben?

A férfi kedden kora hajnalban bement a szegedi, Zárda utcai dohányboltba és az ott dolgozó eladót egy késsel megfenyegette.
- Hajnali négy óra körül hívott a fiatal kolléganőm, hogy egy férfi kirabolta a trafikot - mondta a Zárda utcai nonstop dohánybolt tulajdonosa. Berényi János azonnal a helyszínre sietett, ahol elmondása szerint már ott voltak a rendőrök.

- A kolléganőm elmondása szerint a férfi sapkában, és az arcát-szemét eltakaró sálban és napszemüvegben lépett be a trafikba. Amikor megkérdezte tőle, hogy "Te, miért vagy napszemüvegben?", a férfi kést rántott, és a bevételt követelte, majd bement a pult mögé - mondta a tulajdonos, akitől megtudtuk, hogy tfő este tíz óra körül volt zárás a boltban, és elvitte az aznapi bevételt.

- Ez szerencse a szerencsétlenségben. Így a férfi nem sok pénzt tudott magával vinni - mondta Berényi János, aki a pontos összeget nem kívánta elárulni. Elmondása szerint a férfi a pénzen kívül két doboz cigarettát vitt még el a boltból. - A kolléganőm azt mesélte, hogy megnyomta a riasztót, és a dohánybolt mellett lévő kis éjjel-nappali élelmiszerbolt eladójával a menekülő férfi után futottak, de egyikük megcsúszott a jégen, és elesett. Elmondásuk szerint a férfi egy autóba ugrott be, ami elhajtott - mondta a kirabolt Zárda utcai dohánybolt tulajdonosa.         

Korábban:

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi január 6-án 3 óra 35 perc körüli időben bement a szegedi Zárda utcában lévő Nemzeti Dohányboltba. Arcát egy sállal és egy napszemüveggel takarta el. Az ott dolgozó eladót egy késsel fenyegetve a bevétel átadására kényszerítette, majd elmenekült.

Fotók: police.hu
Fotók: police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

Ezt a trafikot rabolták ki.
Ezt a trafikot rabolták ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy annak elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívón keresztül. Névtelensége megőrzése mellett a Telefontanú zöld számán tehet bejelentést: 0680/555-111 (hétfőtől csütörtökig 8-16, pénteken 8-13 óra között.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb szénhidrátot!

Az ünnepek elmúltával a felszedett kilók nem tűnnek el. Le kell szögeznünk, hogy a pluszkilók sokkal lassabban tűnnek el, mint ahogy felrakódtak. Tovább olvasom