Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 24°C Még több cikk.

Halál a Csongrádi sugárúton: vezetés közben lett rosszul

Szeged - Egy Suzuki ütközött oszlopnak, torlódás volt a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút kereszteződésében.

11:25 A helyszínelés befejeződött, a félpályás útzár megszűnt, így újra zavartalan a forgalom a Csongrádi sugárút kereszteződésében.

10: 40 A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint március 17-én a
délelőtti órákban Szegeden a Csongrádi Sugárút és a Makkosházi körút
kereszteződésében egy Suzuki típusú személyautó sofőrje vezetés közben rosszul lett és elhunyt. A jelenlegi adatok szerint a férfi halálát nem a baleset okozta. A helyszínen torlódás alakult ki, a forgalmat rendőrök irányítják.

Suzuki csapódott az oszlopnak. Fotó: Garai Szakács László (képgaléria)

Korábban írtuk:


Mint Jászai Lindától, a megyei rendőrség sajtóügyeletesétől megtudtuk, az eddigi információk szerint a Suzuki volánjánál ülő férfi vezetés közben lett rosszul, azért veszítette el uralmát az autó felett és csapódott az oszlopnak.

Korábban írtuk:

A Csongrádi sugárút és a Rókusi körút kereszteződésében egy autó villanyoszlopnak rohant és vezetője meghalt. A helyszínelés idejére félpályás az útzár, a forgalmat rendőrök terelik.

Korábban írtuk:

Feltehetően Sándorfalva felől jött be Szegedre a Csongrádi sugárúton az a suzukis, aki a sugárút és a Makkosházi körút kereszteződésében szenvedett balesetet hétfő délelőtt.

Suzuki csapódott az oszlopnak. Fotó: Garai Szakács László (képgaléria)

Az autós a kereszteződésben balra akart fordulni Tarján városrész felé, ám ismeretlen okból elvesztette az uralmát a járműve felett, és a kereszteződésben az egyik trolivezetékeket tartó oszlopnak ütközött. A sofőrt jelenleg is a helyszínen látják el a mentősök, az elsősegélynyújtást tűzoltók biztosítják, akik takarókkal kerítik körbe a helyszínt, ahol a mentősök dolgoznak.

Suzuki csapódott az oszlopnak. Fotó: Garai Szakács László (képgaléria)

Mivel a karambol a kereszteződés bejáratánál történt, ezért a rendőrök félig lezárták azt, és a Makkosházi körút túlsó sávjába terelik át a forgalmat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívvel filmeztek a piarista diákok

Az első két helyet hozták el egy országos tudományos videopályázaton a szegedi piarista gimnázium tanulói, akik így összesen 1 millió 300 ezer forinttal gazdagították iskolájukat. Tovább olvasom