Délmagyar logó

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 22°C Még több cikk.

Hálapénzről másképp

Nem szerettük volna, hogy cikkünk téves értelmezése alapján olyan vita alakuljon ki, amely felesleges indulatokat gerjeszt.
Tisztelt Olvasóink!

Az eredetileg ezen a helyen elérhető, a hálapénzadás etikettjéről szóló cikkünk sajnos olyan értelmezést kapott számos helyen, amilyet mi egyáltalán nem szántunk neki. A Délmagyarország szerkesztősége ahogy eddig, úgy ezután is elkötelezett a magyar egészségügy minőségének javítása és a tiszta viszonyok mellett, a korábbi években számos olyan kezdeményezésünk volt (pl. Jó kezekben-sorozat), amellyel az egészségügyben dolgozók társadalom általi elismerése mellett álltunk ki.
Az elsők közt számoltunk be a Szegedről indult 1001 orvos hálapénz nélkül-mozgalomról:
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/szegedi_orvosok_kezdemenyeztek_a_halapenz_eltorleset/2457074/

Interjút készítettünk (a témában is) a rezidens-szövetség szegedi elnökével:
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/fel_evet_szannak_az_egeszsegugyben_dolgozok_osszefogasara/2457680/

Ugyanakkor a hálapénz jelenleg még kétségkívül létező intézménye valódi problémák következménye és forrása, ebben a helyzetben szerettünk volna olyan praktikus információkkal szolgálni, melyek segítenek az abszurd helyzet kényelmetlenségek nélküli elviselésében addig, amíg ezt az intézményt nem sikerül felszámolni.

Nem szerettük volna, hogy cikkünk téves értelmezése alapján olyan vita alakuljon ki, amely felesleges indulatokat gerjeszt, ezért az eredeti cikket eltávolítottuk az oldalunkról. Természetesen a témával, úgy az egészségügy, mint a benne dolgozók helyzetével és a hálapénzzel illetve az ellene indított akcióval a továbbiakban is foglalkozni fogunk, mivel ezek mindegyike megkerülhetetlen téma Magyarországon 2016-ban.

Kóti Zoltán
kiadóigazgató-főszerkesztő
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kővel dobálta meg a rendőröket a szír migráns nő

A nő augusztusban a röszkei Hangárnál a rendőri engedéllyel használható területen tartózkodott, és a… Tovább olvasom