Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Halfesztivál után borvacsora

Szeged - A szegedi Roosevelt téri Halászcsárda a nyárbúcsúztató nemzetközi halfesztivál után az őszi hónapokban borvacsorákat rendez.
Első alkalommal a villányi Sauska pincészet mutatkozik be október 30-án, pénteken 19 órától a csárda Dankó-pincéjében. Az ételekhez a borokat Kúcs Gyula birtokigazgató mutatja be. Egyebek között rosét, chardonnayt kínál a vendégeknek.

Olvasóink írták

  • 2. Enethy 2009. október 29. 20:34
    „A hídlábánál hétköznap 800 ft volt a halászlé,a halfesztiválkor pedig 1600 ft.Nagyon felháborodtam ezen.Bizonyára 800 forintért is megérte nekik,de...
    Így kimentünk a Kiskőrössy Halászcsárdában.Ott is annyiba került,de többet is adnak, tartalmasabb és finomabb is.”
  • 1. maz 2009. október 28. 17:41
    „elfogyot a halfesztivalos penz pedig rendesen le huztak a nepet”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyére került a Don-kanyarnál elesett áldozatok szegedi emlékműve

Szeged - A helyére emelték szerdán a szegedi Rákóczi téren Kligl Sándor szobrászművész Háború című,… Tovább olvasom