Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Hamar véget ért Ördög Nóra házassága

Hét éve éltek boldog párkapcsolatban, négy hónapja pecsételték meg házassággal szerelmüket. A frigy azonban hamar véget ért, a Mórahalomról indult Ördög Nóra különköltözött férjétől, a szintén tévés Kristóftól.
A válás okát bizonyosan csak ők tudják, a nagymama szerint azonban a férj nem tolerálta Nóra munkáját.

Négy hónappal ezelőtt gyönyörű esküvőjéről cikkeztek a lapok, néhány napja azonban már arról szól a fáma, hogy véget ért Ördög Nóra házassága. Egyes bulvárlapok információi szerint a tehetséges tévés szerkesztő-műsorvezető elhagyta férjét. Hét éve éltek boldog párkapcsolatban, augusztusban házasodtak össze. A budapesti János-hegyi kilátónál hatalmas csinnadrattával kötötték össze életüket – a média kihagyásával.

De néhányan már akkor is arról suttogtak, hogy az esküvővel nem éppen tökéletesen működő kapcsolatukat akarják megmenteni. Bebizonyosodott: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. A bulvárlap értesülései ugyanis részben helyesek: Ördög Nóra házassága zátonyra futott.

– Sajnos igaz a hír. Nóri már nincs együtt Kristóffal. De ennél többet nem mondhatok – hallottuk Rényi Ádámtól, az RTL Klub kommunikációs igazgatójától.

Ördög Nóra vezette lapunk Presztízs-gáláját is. Fotó: Frank Yvette
Ördög Nóra vezette lapunk Presztízs-gáláját is.
Fotó: Frank Yvette

A történtekkel kapcsolatban megkérdeztük Nóra Mórahalmon élő nagymamáját is. – Nagyon el vagyunk keseredve. Úgy sajnáljuk a történteket. Nóriék házassága valóban véget ért, de nem úgy, ahogy a bulvársajtó írja. Az unokám nem rúgta ki a férjét. Megbeszélték a dolgokat, és békében elváltak. Ezt maga Nóri mesélte el nekünk, mert nem akarta, hogy az újságokból tudjuk meg – magyarázta elkeseredetten Erzsike néni. Elárulta: Kristóf, Nóri férje már az esküvő előtt is nehezen tolerálta, hogy a fiatal tévés tehetség olyan sokat dolgozik. Hiszen a 27 éves mórahalmi nő nemcsak a Szombat esti láz műsorvezetője, hanem egyben a szerkesztője is. Előfordult, hogy éjszakákba nyúlóan dolgozott, s csak éjjel ért haza.

– Szépen váltak el a gyerekek. Nóri odaköltözött az öccséhez, majd külföldre utazott, hogy kipihenje magát. Kristóf pedig Amerikában van, a szüleinél. Nem tudom, hogy mi lesz ezután. Nagyon szomorúak vagyunk, de valahogy majdcsak túléljük – hallottuk a nagymamától, akinek beszélgetésünk alatt többször is elcsuklott a hangja.

Olvasóink írták

59 hozzászólás
 • 59. Sebus 2008. december 31. 21:17
  „andrisne!

  Sikerekben Gazdag Békés, Boldog Új Esztendőt Kívánok! :)”
 • 58. Iza3 2008. december 31. 18:18
  „Sebusnak igaza van!!!!!!!!!!!!
  andrisne! Te már tényleg "cikire vágtad itt magad". Ne csináld már, mert látod, hogy brahira vesz itt mindenki.
  Amúgy köszike, -jártam honismereti szakkörbe, így tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy Gátsor Ásotthalomhoz tartozik. De mivel te (ezek szerint) mórahalmi párásztlyányka vagy, -a kutya nem kérte tőled, hod bármilyen formában minősítsd az Én, vagy bármelyikünk hozzászólását.....!!!!!!!!!! :) (de ha nagy leszek, ígérem meghálálom.....!!!!!!!!!!!!:)
  A Gátsorról csak az jut eszembe, hogy ballról-jobbról van 6-6 ház a tanyán és egy hetente 2 alkalommal működő "vegyes boltja" van, ahol a chipsen kívül mást nem lehet kapni.
  B.Ú.É.K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 57. andrisne 2008. december 31. 10:34
  „Sebus,igazad van,rájöttem már én is!Nem olyan,hidd el!Ha megismernéd,kellemesen csalódnál,garantálom.Az újságok mindent összeirnak a szenzáció kedvéért.De egyszer majd lecseng ez is!A többi véleményeddel is nagyon egyetértek,öszinte és tiszta ember lehetsz.Kösz,hogy válaszoltál és BÚÉK neked!
  /tudom,azt igértem,hogy nem irok többet ebben a témában,de mivel ilyen rendes voltál,úgy gondoltam tartozok ennyivel Neked!/”
 • 56. Sebus 2008. december 31. 08:16
  „andrisne!Ha 30 ember azt mondja,hogy Nóra ilyen meg olyan hiába turáztatod magad azzal,hogy megvéded és mindenkivel szembeszállt,mint valami Amazon!Semmit nem érsz el vele!Mindenki kialakított Nóráról egy képet magáról és sokszor ezalapján itélik meg.Te ismered örülj neki.Ezek után én szívesen beszélnék vele,hogy valóban olyan e,mint aminek bemutatják.
  Továbbá andrisne az sem tetszik,hogy mindenki Nórát szapulja,holott ha egy házasság vagy kapcsolat tönkremegy 2emberen múlik.Kérdezze már meg valaki Kristófot is!Sumák ez a pasi,mélyen hallgat,mert kétlem,hogy az újságíroknak csúfolt egyének csak Nórát és családját zaklatják.Ha 7-8év után valaki bántja a párom (függetlenül a történtektől) valószinüleg kiállnék mellette.Bár ezzel lehet csak én vagyok így.”
 • 55. andrisne 2008. december 31. 06:00
  „Kedves sebus!igérem neked és Izának,hogy most írok utoljára ebben a témában.Nem védem Nórát,csak együtt nőttünk fel és tudom,hogy nem ilyen,amit az újságok írnak róla.Mondjuk a playboy képekkel én sem értek egyet.Egyébként nem tanyán lakom,teheneim sincsenek,a tejet meg a boltban veszem.Az ellen sincs kifogásom,hogy mindenki mondja el a véleményét a témáról,hiszen ezért van a fórum.De akkor én is hadd mondhassam már el!!!!!!!!!Csak tudod az a szomorú,hogy rögtön mi vagyunk a tanyasiak meg a parasztok.Miért is?Én sem laktam mindig itt és a mai napig nagyon sok nagyvárosi költözik ide.Aki nem szegedi az már mind paraszt?A lelki békémmel pedig semmi baj,hidd el!Annak viszont szivből örülök,hogy neked sem tettszik,hogy leQ....zák,mert most válik.Azt meg,hogy kit csalt meg ki,valószinüleg csak ők tudják.”
 • 54. Sebus 2008. december 30. 23:51
  „andrisne!
  Nem Iza3 a beteg,hanem te.Minek véded annyira Nórát?Senkit nem érdekel,hogy kinek mit írsz ide, csak saját magad járatod le azzal,hogy mindenkinek beolvasol aki rosszat mer mondani Nóráról!Ki a f..om az az Ördög Nóra??Senki.Nem szorul senki védelmére (max a Palikáéra) tiedre meg aztán végképp nem.
  Ha az a bajod,hogy nem vagy kielégítve kint a tanyán 2 fejés között szólj a Nánásinak ,az ugyis bukik a tanyasi nőkre!!
  Nyugodtan mondja el mindneki mi a véleménye a Nóráról és a témáról!A fórum erről szól, ha idegesít andrisne akkor nem kell olvasnod inkább menj aztán pihenj le.
  Csatlakozom Izához találd meg a lelki békéd...

  Aki meg leku...zza az meg fejezze be!Nem Ő az egyetlen nő a világon aki válik,mert megcsalta a férjét amig az kint volt a Celebes nagyon magas színvonalú műsort csinálni!Bár csak született lúzer hagy itt ilyen nőt 2 -3 hónapra..”
 • 53. andrisne 2008. december 30. 20:49
  „gabianya,nem kötözködésképpen,de megkérdezhetem,miért vagy ilyen dühös????????????”
 • 52. gabianya 2008. december 30. 20:15
  „Le sem tagadhatná Nórika hogy honnan jött.Akárhogy is festi magát na meg a playboy kinek kell ez a lapos mell:):)Elöl deszka hátul léc:)Van a magyaroknak izlése:)Ezért volt az a fene nagy lagzi?Nem a húség mintaképe.A férje izzadt a celebek közt ő meg nem birta ki f..sz nélkül.Büszke lehet rá morahalom :)”
 • 51. Zs 2008. december 30. 19:52
  „Iza3!

  :) Asszem a Sentinel-t 1 "l-"-lel írták valamikor... :D”
 • 50. andrisne 2008. december 30. 16:15
  „Akkor te miért irogatsz folyton vissza??????????te is saját magad minősíted????????az ostobaságot fel sem tételezem rólad!!!!!!!!!!!Egyébként tök jót nevettem az utolsó írásodon!!!!!!!!!!Hasonló lehet a humorunk,akár békét is köthetnénk!!!!Minden rossz szándék nélkül írom:Gátsor Ásotthalomhoz tartozik,Mórahalomnak nem sok köze hozzá és elég messze is van ide.De a gátsoriak biztos örömmel vették az újévi jókivánságodat.Viszont örömmel olvastam,hogy most kezdesz gyógyulgatni.Hát,további javulást,de tényleg!!!!!!!!!”
 • 49. Iza3 2008. december 30. 11:23
  „Mi van andris neje?
  Te vagy Sentinell az őrszem??!! (vegyél példát róla, valamelyik adón talán még most is fut a sorozat...:) Esetleg a DM fizetett kéme leledzik személyedben?
  A "kesztyűt pedig nem kell felvenni", mert sokunk előtt minősítetted már magad, eddig is.....:)
  Ostobaságod tükrözi az, hogy folyton visszaírogatsz!!!

  Köszi, már kilábalóban vagyok a náthából, -ne akard már, hogy visszaessek. Két hét bőven elég volt...:)
  BÚÉK az egész Gátsornak!!! (vagy nem ott laksz, -bocsika....:)”
 • 48. andrisne 2008. december 30. 11:07
  „Beteg vagy te Iza3!!!!!!!!!!!!!!!!!sajnállak..................”
 • 47. Iza3 2008. december 30. 10:52
  „BÚÉK andrisne!!!!!!!!!!!!!!!
  És kívánom, hogy leld meg a lelki békéd, odakinn a tanyán......:D”
 • 46. benq 2008. december 29. 20:06
  „itt az igazság...
  http://mrahalom.myminicity.com/”
 • 45. andrisne 2008. december 29. 14:32
  „Feladom!!!!!!!!!!!!!Lehetetlen emberek vagytok.........de már csak nevetek rajtatok!!!!!!!.BÚÉK a tanyáról!!!!!!!!!!!!”
 • 44. LukSzusz 2008. december 29. 14:16
  „Bocs,akkor nem qrva,házasság törő.A volt Kölyök klub, vezető mutat példát az ovisoknak.”
 • 43. Iza3 2008. december 29. 11:09
  „Nem baj andisne.....:)
  Tanyasi vagy és kész.....
  Mellesleg idegbeteg és cinikus is....:)”
 • 42. andrisne 2008. december 29. 05:16
  „Iza3!!!!!!!!!!!!!buta vagy és rosszul tájékozott,meg irigy is..........kellemes ember lehetsz.............”
 • 41. andrisne 2008. december 28. 17:04
  „CID,azt gondolsz amit akarsz...Lehet,most túl nyers voltam,de nagyon unom már,hogy emberek ismeretlenül le tanyasiaznak bennünket,csak azért,mert vidéken lakunk és nem nagyvárosban..........ez a felfogás szerintem,annak a nagyvárosinak szegénységi bizonyítvány,aki igy gondolja...........”
 • 40. CID 2008. december 28. 16:21
  „andrisné : Mondjuk te nem a művelt, inteligens vidéki emberek táborát erősíted :)”
59 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Tappancsnál nem születik kutyus

Szeged - A Kiskundorozsma és Bordány között megbúvó – lapunk által is támogatott –… Tovább olvasom