Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Hangár Autórevü

Szeptember 9-én, pénteken a 13 órai kapunyitástól vasárnap este 19 óráig tart nyitva a Hangár Expó- és Konferencia-központban az idei Hangár Autórevü, a Gellért és Fiai Consulting Kft. rendezésében.
Hangár Autórevü 2005 elnevezéssel rendezik meg idén is a legjobb autómárkák bemutatkozását a Kereskedő közben, a Hangár Expó- és Konferencia-központban. A rendezvény 6 ezer négyzetméter fedett és 14 ezer négyzetméter szabad területen várja az autók szerelmeseit.
Immáron hagyomány, hogy a Hangár Autórevü nem csupán szakkiállítás, hanem valódi autóshow: lesznek Streetfighter-, motocross- és big crash törésbemutatók.

A Roncsautó Kft. támogatásával például 15-20 méter magasságból elengednek egy személygépkocsit, amely az aszfaltnak csapódik, ezzel egy 50-60 kilométer/órás frontális ütközést imitálnak (ezt a programot vasárnap délután 15 órára szervezik). Az érdeklődők a nyitás napján, pénteken délután 16 órakor közönségtalálkozón vehetnek részt, amelynek vendége Talmácsi Gábor motorversenyző. Szombaton délelőtt 10-kor a Magyar Autóklub Dél-alföldi Területi Szövetségének és a Csongrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében autós ügyességi versenyt rendeznek nők részvételével, Boszorkányok 4 keréken címmel.

A kiállítás zárásaként kerül sor a Hangár Autórevü és a Délmagyarország közös játékának sorsolására, amelynek részleteiről lapunk tájékoztatja az olvasókat. A Tisza Volán Rt. a rendezvény idején is 15 percenként indítja az ingyenes autóbuszjáratokat a Cora Áruház irányába: péntektől vasárnapig naponta 19.30-ig valamennyi autóbusz betér a Hangár Expóhoz, és a járatok sűrítve, 15 percenként közlekednek. Az expóhoz betérő első járat a Corától pénteken 12.30-kor, szombaton és vasárnap 9.30-kor, a Damjanich utcából pénteken 12.25-kor, szombaton és vasárnap 9.25-kor indul. Az autóbuszok Hangár Expóhoz való érkezésének tervezett időpontjai: minden óra 05, 20, 35 és 50 perce.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetőzik a héten a parlagfű pollenje

A növényvédelmi szolgálat helyrajzi szám szerint bünteti az elhanyagolt földterületek használóit.… Tovább olvasom