Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Harmonikus színek várják a nyertest

Milyen az élet a Harmónia-lakóparkban? Itteni nyereménylakásunk napról napra közelít végleges formájához, hogy az előfizetőink között tartott szeptember végi sorsolás után teljes pompájában fogadhassa tulajdonosát.
Milyen az élet a Harmónia-lakóparkban? Itteni nyereménylakásunk napról napra közelít végleges formájához, hogy az előfizetőink között tartott szeptember végi sorsolás után teljes pompájában fogadhassa tulajdonosát. Ezúttal nemcsak az eddig elvégzett munkára, hanem azok véleményére is kíváncsiak voltunk, akik már régóta élnek a lakóparkban.

„Közel van mindenhez, csendes, biztonságos." Csak néhány megállapítás azok közül, amiket a Harmónia-lakóparkban élők mondtak el környezetükről. A lakóparkbeli sétával nem titkolt célunk az volt, hogy még nagyobb kedvet kapjanak előfizetőink lapunk egyedülálló nyereményjátékához, aminek fődíja egy hét és fél millió forint értékű vadonatúj, kulcsrakész, földszinti lakás a Harmónia-lakóparkban.

Nyeremények

Júniustól szeptemberig minden hónapban értékes nyeremények találnak gazdára előfizetőink között. Júniusban 1 darab 100 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Cora vásárlási utalványt nyerhetnek. Júliusban 1 darab 200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalvány és 10 darab 10 ezer forintos Diego vásárlási utalvány a nyeremény. Augusztusban 1 darab 300 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki a nyereményjáték résztvevői között. És végül a hab a tortán: a fődíjat, a 7,5 millió forint értékű lakást szeptember 21-én sorsoljuk ki.

– Babakocsi, és családbarát – mondja további előnyként a kétgyerekes Kovács Éva, aki férjével és hét hónapos ikreivel nemrég költözött az egyik lakásba. A fiatal asszony elmondta, fiai – Botond és Szabolcs – születése előtt is a lakóparkban éltek. Igaz, kisebb alapterületen. Megállapítottuk: ha a szerencse úgy hozná, hogy fiatal házasoké lenne fődíjunk, nyereménylakásunk bizonyosan jó indulóalap lenne számukra.

Fortuna persze bárkire rámosolyoghat, hiszen az amerikai konyhás nappalival, hálószobával, fürdővel és balkonnal rendelkező lakás elnyeréséhez nem kell egyéb, mint hogy a reménybeli lakástulajdonosnak júniustól szeptemberig minden hónapban legyen érvényes előfizetése lapunkra és játsszon velünk.

Hol tart az építkezés? A lakás burkolásával, a konyha járólapozásával és csempézésével is hamarosan végeznek a munkások. A színek? Nincs rá jobb szó: harmonikusak. Az enyhén márványos, karamell színű járólap és csempe közé hamarosan karamell, valamint világos bézs színű fugázó kerül. Az asztalos is levette már a konyhabútor méreteit: az ajtók előlapja szintén bézsszínben pompázik majd. Következő lépés a fürdőszoba járólapozása és kicsempézése lesz, majd a konyhabútorok kerülnek helyükre.

A lakóparkban „Shrekékkel" is találkoztunk. A családfőről kiderült, Győzőnek hívják, vezetéknevükben egy c-betű is van, ezért legnagyobb sajnálatunkra semmi közük nincsen a népszerű ogrefamíliához. A környéken így szamarat sem láttunk, de az egyik ház udvarán felállított madáretető állatian jól nézett ki.


Játékszabályok

A Délmagyarország és a Délvilág szenzációs nyereményjátékában lapunk előfizetői vehetnek részt. Vagyis azok, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes újság-előfizetéssel rendelkeznek. Keressék lapunkban a folyamatosan megjelenő játékszelvényeket, válaszoljanak a kérdésre, és küldjék be borítékban, vagy levelezőlapra felragasztva! Minél több szelvényt küldenek be, annál nagyobb eséllyel indulhatnak a nyereményekért és a fődíjért! A játékszelvényt hetente egy-két alkalommal helyezzük el valamelyik újságoldalon, rajta mindig egy olyan új kérdéssel, amely valamelyik írásunkkal kapcsolatos. A válaszoknak a sorsolás előtt kell beérkezniük. A szelvényeket ne egy borítékban küldjék: külön-külön adják fel, vigyék be az ügyfélszolgálatunkra – borítékban, vagy levelezőlapra ragasztva. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a Szent István téri piacot

Hivatalosan is kinyitott a Szent István téri piac; hat üzlet bérelt pavilont, az őstermelők… Tovább olvasom