Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Három díjat nyertünk Az Év Honlapja 2010 pályázaton

Három díjat nyert kiadónk két új projektje, az Autopro.hu és az Istenhozta.hu "Az Év Honlapja" 2010-es pályázatán. A Magyar Marketing Szövetség által kilencedik éve megrendezett versenyen minden korábbinál többel, 353 weboldallal neveztek a résztvevők.
Az Autopro.hu gépjárműipari és beszállítói portál az ipari web kategóriában szerezte meg a különdíjat, elektronikus hírlevelének modelljére pedig a kategória minőségi díját kapta. Az Istenhozta.hu turisztikai portál felhasználói hírlevelét a legjobbnak találta a zsűri a maga nemében a magyarországi internetes piacon.

Az Év Honlapja pályázaton kategóriánként három győztest (egy minőségi díjast, egy különdíjast és egy kategória díjast) hirdetnek. A Lapcom kiadó, valamint az oldalak programozását és műszaki üzemeltetését végző fps webügynökség számára egyaránt siker az idei díjátadó, hiszen a nevezők közül senki nem dicsekedhet ennyi díjjal, az Autopro.hu weboldal pedig az egyetlen, amely két kategóriában is díjat nyert.

A díjakat csütörtökön este a budapesti Helia hotelben a zsűri elnöke, dr. Eszes István, a Budapesti Gazdasági Főiskola tanszékvezető főiskolai tanára, valamint a díj alapítója, Varga István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja adta át. Mint a díjalapító elmondta, a pályázat 9 év után (az első évben mindössze 33 pályázó indult) a magyar internetes piac fontos marketing-kommunikációs megmérettetésévé vált. Idén összesen 353 weboldallal neveztek, többel, mint eddig bármikor.

Az önkormányzati kategóriában (ahol tavaly Hódmezővásárhely honlapja volt a kategória díjas), idén a szombathelyi honlap nyert, a minőségi díjat pedig a soproni önkormánzat oldala vitte el. A kultúra kategóriában a Huszadik század oldala kapott díjat, a kormányzati kategória győztese pedig a PSZÁF weboldala lett. A rendszerint a legnagyobb versenygést hozó E-kereskedelem díjat idén az Extreme digital áruház vitte el, szolgáltatás kategóriában pedig a szegedi 3dingatlanok.hu weboldal nyert.
A 2009-es pályázaton a szolgáltatás kategóriában kiadónk részéről a Hasznaltauto.hu autókereső portál nyert különdíjat.

A díjazottak teljes névsora Az Év Honlapja oldalán található.

Olvasóink írták

 • 7. bo 2010. december 04. 08:06
  „6. CID 2010.12.03. 21:53 Nem poénnak szántam!”
 • 6. CID 2010. december 03. 21:53
  „Bocs, látom, ellőtték már ezt a poént.”
 • 5. CID 2010. december 03. 21:52
  „Jézusom, milyen lehet a többi ? :)”
 • 4. CID. 2010. december 03. 13:45
  „SIMA FLASHBLOCK IS JO
  AZ IS MEGÖLI A REKLÁMOKAT
  :)”
 • 3. vári 2010. december 03. 10:19
  „Adblock Plus.”
 • 2. bo 2010. december 03. 09:00
  „Milyen lehetett a többi?! A sok semmirevaló flash megöli a gépet!:-(”
 • 1. pocokkaa 2010. december 03. 07:48
  „A díjakhoz gratulálok, jelen honlap üzemeltetőjét pedig könyörögve kérem, felejtse el az eltűntethetetlen flash reklámokat, mert amíg az oldalt olvasható reklámok érdekesek, az oldalt törölhtetlenül eltakaró flashekben szereplő termékek gyűlöletet váltanak ki belólem, hiszen a cikkek olvashatóságát nehezítik.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

60 évesen tanul vezetni

Tovább olvasom