Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Három szegedi orvost már jelöltek az idei Astellas-díjra

Szeged - Még várják a jelöléseket az idei Astellas-díj – Az év orvosa pályázatra. Február 18-án éjfélig lehet beküldeni betegtörténeteket az evorvosa@ astellasdij.hu e-mail címre.
A díj lényege, hogy az egészségügyben naponta megtapasztalható pozitív történetek és a betegek gyógyulását szolgáló példaértékű orvos-beteg kapcsolatok minél nagyobb nyilvánosságot kapjanak. Közönségjelöltet bármely magánszemély állíthat, aki saját kezelésének, gyógyulásának történetét megírja. A jelölőknek lehetőségük van arra, hogy hálájukat, köszönetüket kifejezve ugyanabban a pályázati évben történeteikkel akár több orvost is jelöljenek. Fontos azonban, hogy minden jelölt orvossal kapcsolatban külön történetnek kell beérkeznie. Egy történettel csak egy orvost lehet a díjra felterjeszteni.

Csongrád megyéből eddig három orvos szerepel a közönségdíjra jelöltek listáján: Pintér Sándor, az SZTE Traumatológiai Klinika professzora, Simonka Zsolt, az SZTE Sebészeti Klinika egyetemi tanársegédje és Barzó Pál, az SZTE Idegsebészeti Klinika tanszékvezető egyetemi tanára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változik idén a felvételi eljárás

Magasabb minimumponthatár, ismét központi ponthatár 16 népszerű szakon, több kötelező emelt szintű érettségi – az idei felvételi legfontosabb változásai. Tovább olvasom