Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Három tenor - előfizetőinknek is

Szeged - Lapunk a médiatámogatója a szimfonikus zenekar idei ajándékkoncertjének, amelyet július 9-én Három tenor címmel rendeznek meg a Dóm téren. A rendelkezésünkre bocsátott jegyeket játék keretében sorsoljuk ki előfizetőink között.
A Szegedi Szimfonikus Zenekar idén már hetedik alkalommal rendezi meg a szabadtérin a hagyománnyá lett ajándékkoncertjét. A július 9-én 21 órakor kezdődő gálahangversenyen három Szegedhez kötődő tenorista, a Mezzo-győztes amerikai Adam Diegel, a Cotton Club Singers frontemberéből operaénekesé avanzsált László Boldizsár és az Operaház tagja, Wendler Attila lép fel. A szimfonikusokat művészeti vezetőjük, Gyüdi Sándor, a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója vezényli. A műsorban slágeráriák csendülnek fel Verdi, Puccini, Bizet és Massenet legnépszerűbb operáiból, továbbá örökzöld olasz dalokat, a zenekartól pedig közismert nyitányt, intermezzót és operai előjátékot hallhat a közönség.

Az ajándékkoncertre szóló ingyenes jegyek egy részét a szimfonikus zenekar osztotta ki, a rendezvény médiatámogatójaként lapunk is kapott belépőket, ezeket játék keretében sorsoljuk ki előfizetőink között. Annak, aki jegyet szeretne kapni, a Délmagyarországban és a Délvilágban található játékszelvényt kell kitöltenie. A feladvány nem nehéz: csupán egy világhírű tenorista nevét várjuk. A beérkezési határidő e-mailben és levelezőlapon is: július 7-e, déli 12 óra. A beküldők között 1500 ingyenjegyet sorsolunk ki, minden szerencsés nyertes maximum négy belépőt kaphat. A nyertesek névsorát július 8-i lapszámunkban közöljük, a jegyeket aznap és másnap munkaidő végéig vehetik át a szerencsések a lakóhelyükhöz legközelebbi ügyfélszolgálatunkon.

Online kiadásunk, a www.delmagyar.hu is hamarosan saját játékot hirdet, ott további kétszáz jegyet sorsolnak ki az olvasók között.

Olvasóink írták

  • 1. .suhym. 2009. június 26. 21:46
    „Hátha egyszer szerencsém lesz:))))))))))

    Játszani megpróbálok, de biztosan nem fogok ott " tömegelni" az ingyen jegyekért.
    Miért nem lehet ugyanezt megismételni és pénzért venni jegyet egy esetleges második előadásra. Biztosan telt ház lenne.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz: Ujhelyi feledékenységi kórban szenved

Szeged – Érthetetlen, hogy tölthet be államtitkári feladatokat olyan politikus, aki valamilyen ismeretlen kórban szenvedhet, amit röviden feledékenységi kórnak tudnánk nevezni – mondta Bodó Imre. Tovább olvasom