Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Házkutatást tartott a rendőrség Toroczkai Lászlónál

Szeged – Házkutatás tartott a rendőrség Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, a Jobbik Csongrád megyei önkormányzati képviselője szegedi otthonában.
Házkutatást tartott a rendőrség Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, a Jobbik Csongrád megyei önkormányzati képviselője szegedi otthonában tegnap délelőtt. A házkutatás után a politikust a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya elfogta és előállította, majd kényszerítés elkövetésének gyanúja miatt kihallgatta.

Mint ismeretes, március 15-én késő délután hozzávetőleg 80–100 főből álló csoport ment be a budapesti Bank Centerbe Toroczkai vezetésével, ahol petíciót akartak átadni a Nemzetközi Valutaalap (IMF) képviselőjének. Vitatkoztak a portaszolgálattal, miután azt a választ kapták, hogy a nemzeti ünnepen üres az épület. Ezután többen a futballmeccsekről ismert pirotechnikai fáklyákat égettek, és távoztak az épületből. Átvonultak a Szabadság térre, a volt MTV-székházhoz, ahol Toroczkai László beszédében azt mondta: „a világon egyedülálló és példátlan módon megalázták" az IMF-et.

A Bank Center üzemeltetője az eset után elmondta: az épületben szolgálatot teljesítő biztonsági őrök a megszokott protokoll és forgatókönyv alapján, az ilyen esetekben elvárható módon látták el feladatukat. Ennek megfelelően értesítették a hatóságot, és irányításukkal megtették a szükséges óvintézkedéseket, a rendőrség pedig hivatalból tett feljelentést garázdaság miatt.


Korábban írtuk:
Házkutatás tart a rendőrség Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, a Jobbik Csongrád megyei önkormányzati képviselője szegedi otthonában – erősítette meg Tóth László, a politikus édesapja az MTI információját kedden délelőtt.

Az ügyvéd elmondta, fiát nem vették őrizetbe. A házkutatás céljával kapcsolatban a rendőrség nagyon szűkszavú volt, de várhatóan még a nap folyamán meggyanúsítják – tette hozzá.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. Emberségetavilágnak 2012. március 29. 17:41
  „34. Apátfalvi** 2012.03.28. 17:55
  Nem zsidózok, nem cigányozok, nem kurucozok, nem torockaizok, nem jobbozok, nem balozok, nincs okom vigalomra, minek járnék csárdást.
  Azt mondod, szép szavak? Hááát, keserű szavak ezek, olvasd el újra.
  Gondold végig. Senkinek, a világon senkinek, egyetlenegy pártnak sem érdeke a tiszta víz, mert annak az aljáig lehet látni.
  Itt nem lesz rend. A vezető pártok nem fognak össze, a nemzet megosztott, aki zavaros vízbe meri tenni a lábár, azt meglepik a piócák.
  Pedig csak egyetlen kiút van, az pedig az összefogás. Összpárti összefogás.”
 • 36. KaszaOne 2012. március 29. 10:08
  „Apátfalvi, élek a lehetőséggel, és ha alkalom adódik el is szoktam mondani a véleményem, sőt, van, hogy erről még cikket is írnak. pl.: http://www.delmagyar.hu/mako_hirek/radikalis_tuntetok_zavartak_meg_a_makoi_ebedet/2149263/ . A nemzeti oldalban sokkal több a gerinc, mi legalább vállaljuk magunkat. és szemtől szemben is merünk véleményt alkotni.
  KITARTÁS!”
 • 35. CID 2012. március 29. 07:44
  „Te Kasza, menj már el másod, esetleg harmad magaddal egy cigány lakodalomba és ott mond el a véleményed róluk :)”
 • 34. Apátfalvi** 2012. március 28. 17:55
  „28.

  Ezek szép szavak, csak a gond az, hogy pont Toroczkai nem osztja ezeket. Ő nem összefogást hirdet, hanem sokat sejtetően "magyarozik" (azok akiket ő annak tart, igaz?), meg "nemzetizik"...

  Összefogás? Amikor olyan hangzik el ezektől a Parlamentben, hogy "jó nap ez a magyar hazafiaknak, mert kiesett az MTK, egy idegen test az Nb1.-ből" (ettől a lenhardt nevű lénytől származik az "mtk zsidó csapat, ezért nem szeretjük" szösszenet is), amikor kuruc.info-k meg faji, vallási alapú gyalázkodások köthetőek ezekhez, az ő összefogásukat nem lehet komolyan venni.

  Tudod, kinek sztójay vagy szálasi, kinek Bethlen és Kállay...”
 • 33. Apátfalvi** 2012. március 28. 17:49
  „32.

  Miért, te az általad mocskolt tömegek (baloldaliak, zsidók, neked nem tetsző véleménynyilvánítók, stb.) tagjai közül hánynak mondtad a szemébe a kritikáidat?

  A btk. hatályos szankcióiba ütköző, faji alapú uszítást végző kuruc.info firkászai (lipusz zsolt kivételével) vajon felvállalják a nevüket, kilétüket, amikor gyerekgyilkosokat és háborús bűnösöket éltetnek?

  Te vajon felvállalod a neved, amikor egy megszálló hatalmat kiszolgáló, annak rablásaiban (Szent Korona, Nemzeti Bank aranykészlete, nyersanyagok, műkincsek, gyáralkatrészek, stb.) és gyilkosságaiban segítő kezet nyújtó és bűnrészességet vállaló, törpe rezsim el<moderálva> köszöntésével zárod soraidat?

  Vajon az emlékműgyalázók felvállalják neveiket?

  Költői kérdések ezek, szóval ne pampogj itt az egyenességről meg a gerincességről, amikor ti is csak verbálisan meg a tömegeket uszítva vagytok kemények, vagy maximum a 70 éve elhunytak ellen...”
 • 32. KaszaOne 2012. március 28. 13:35
  „Látom a híres szegedi bal, és liberális oldal, még most is azon a szinten van, mint 5 éve. Ugyan azt fröcsögitek öt éve. Román feleség, meg bűnöző jobbosok stb. Szeged nem nagy város, és mi Jobbosok itt élünk, és millió lehetőségetek lenne, élőben kritikával illetni a szegedi nemzeti oldalt, de úgy véli a tisztelt bal, és liberális szektor, hogy azzal, hogy itt "nagy igazságokat írnak le" megteszik, amit elvárnak a nagy vörös istenek, leninek, és sztálinok, százmillió gyilkosai.
  Én azt tudom javasolni, hogy azok akik itt rendszeresen ostobaságukat bizonyítva fröcsögnek, jöjjenek el Toroczkai László előadására, és tegyék meg ezt élőben. Kíváncsi leszek, hogy legközelebb mennyi ilyen kérdés lesz. A választ amúgy tudjuk. EGY SEM. Mert ugyan kritizáljátok a Lacit, minden létező internetes felületen, de egy nincs közöttetek, akiben van annyi emberség, gerinc, hogy ezt élőben tegye, és addig, még ti ilyenek vagytok, gerinctelenek, megbúvó suttogók, addig a ti szavatok mit sem ér. Majd ha meritek egyszer is vállalni saját magatokat nyíltan, Úgy ahogyan Toroczkai László nap mint nap megteszi lesz miről beszélni, de addig ti csak senkik vagytok, gyáva rosszindulatú, senkik.
  KITARTÁS!”
 • 31. Zuperman 2012. március 28. 12:02
  „Hitler, Sztálin, Szálasi és még sokan mások is belekerültek a történelem könyvekbe!
  Ő inkább csak a bűnügyi hírekbe került eddig bele!”
 • 30. magyarock1 2012. március 28. 09:34
  „A rendőrségnek inkább a bűnözőkkel kellene foglalkoznia. T. Laci meg előbb vagy utóbb bele fog kerülni a történelem könyvekbe.”
 • 29. Horthyszobor 2012. március 28. 07:53
  „22. Vártam ezt. A történelem majd megítélni. :) Ha tudnánk időt utazni biztos meglepodnenk.”
 • 28. Emberségetavilágnak 2012. március 28. 07:01
  „Ha kiállna egy Ember, és azt mondaná, csináljunk egy "Fogjunk Össze Pártot", támogatnátok-e?
  Összefognátok-e a Hazáért?
  Ha kiállna és azt kérné "gyertek haza magyarok, gyertek haza szakemberek, segítsetek!" jönnének-e?
  Ha azt kérné, hogy ne egymást marjátok, hanem a közös jövő, az életben maradás, a távoli felemelkedés útján toljátok együtt a szekeret, megtennétek-e?
  Ha türelmet kérne és azt, hogy ne várjatok milliós fizetést és mutyi pénzeket, beérnétek-e az átlagember életszínvonalával?
  Ha azt kérné, hogy állítsuk az igazságszolgáltatást az igazság oldalára, kivétel nélkül, mindannyian egyetértenétek-e vele?
  Ha azt kérné, hogy mindenki, kivétel nélkül mindenki adja vissza, amit a köztől elidegenített, melléállnátok-e?
  Még lenne rengeteg kérése, egyáltalán, figyelnétek-e rá?
  Hát nem.
  Ha már korog a gyomor, legalább utálkozni lehessen, hogy legyen, ami jó érzéssel tölti el az illetékeseket.”
 • 27. mag 2012. március 28. 03:52
  „MÉRT KELET EZT A SZEGÉNY CSALÁDOT ÖSSZE VERNI http://szeged.hir24.hu/szeged/2012/03/10/verekedes-a-jogaszbalon-a-kepviselo-inzultalt/”
 • 26. mag 2012. március 28. 03:43
  „LACINAK NEM SZABADOTT VOLNA TÜZET SZÓRÓ ESZKÖZÖKET HASZNÁLNI EGY TÖBB SZÁSZMILLIOS ÉPÜLETBE SZERINTEM EZ IS TERRORCSELEKMÉNY ÉS HOL VAN ILYENKOR A HIRES TEK EZ IS EGYSZARHÁZI BANDA BÁRMILYEN A POLITITIKAI HELYZET VAN AKKOR SE SZABAD POLITIKUSOK HÁZÁRA MEG SENKIÉRE MOLOTOV KOKTÉLOKAT DOBÁLNI . SZEREZINTEM A RENDŐRSÉG MEGINT KÉSŐN REAGÁLT A DOLGOKRA MIÉRT MIT GONDOLT TELE LESZ A HÁZ FEGYVEREKKEL . EZEK AZ EMBEREK BŰNÖZŐK ÉS DÖRZSÖLTEK . EZ MA MAGYARORSZÁG . SZEBB JÖVŐT”
 • 25. GondaIstván 2012. március 27. 22:52
  „24. orszagzaszlo936
  - "aki jelenleg a Jobbik képviselője" Ennyire nehéz különbséget tenni a Jobbik és a Vármegye között? Tehát Laci nem tagja a Jobbiknak, ellenben vezetője a Vármegyének. A Jobbik listájának vezetője volt a 2010-es megyei választáson, mint a Jobbik egyik partnerszervezetének vezetője. A Jobbik egy mozgalom, mely nem csak a saját tagjait indítja a választásokon, hanem teret biztosít más szervezeteknek, és szervezetekhez nem tartozó civileknek is. Te tényleg el tudod képzelni Laciról, hogy ne önmagát adja, és egy másik pártot képviseljen a megyeházán?
  - "Provokátorokra nincs szükségünk!" Nehéz dolog ez, mert minden aktív emberre rá lehet fogni, hogy provokátor. Nekem pl. 30 éve, a diplomaosztón bevallották az egyetemi csoporttársaim, hogy végig azt hitték provokátor vagyok, mert akkora volt a szám politikai ügyekben. Azóta rátettem még egy-két lapáttal. Akkor most méginkább az vagyok? Ez baromság.
  - "aki a nevét is szégyenli". Én is fontolgatom, hogy öregségemre felveszen egyik 750 éve élt ősöm nevét. Ez inkább a tisztelet jele, mint hogy szégyelnénk a jelenlegi nevünket.
  - "román nőt vett el feleségül" Nocsak, rászista vagy? Ha most, 27 évnyi házasság után kiderülne a feleségemről, hogy pl. zsidó, akkor el kellene válnom tőle?
  - "Tartok tőle, szétszaladna a nyáj!" Szerintem meg nem. Te sem szaladnál el, és én sem. Hát már csak megvédjük a Hazánkat. Nem?”
 • 24. orszagzaszlo936 2012. március 27. 22:20
  „20. GondaIstván 2012.03.27. 20:23

  1, Biztos sokszor le kell még írni, hogy felfogd: Laci, aki jelenleg a Jobbik képviselője, rontja a jobbik pozícióit is!
  2, Ha olyan okos, nem hazug névvel illetné a mozgalmát, mert Magyarországnak, ahogy ezt már többször leírtam, s nem érdekel az ostoba magyarázkodásuk sem Fiumét illetően, 63 vármegyéje volt. Olvasni és tanulni kellene az okosoknak, Lacikának, zagyvának és a többinek is!
  3, Ha 10000 ilyen emberünk lenne, nagy bajban lennénk. Mire mennénk ennyi idiótával? Kemény kiállású harcos? Ugyan már! Gittegyleti megélhetési politikus, az igen! Jobbik alvizen láttam lavírozni a választásokkor! Láttam és ismerem a helyi történelemhamisító nevű szervezet vezetőjét, látom az általuk működtetett szittya bizniszt működtető nagymagyarokat tesco pólóra nyomtatott turullal, tesco gazdaságos péklángossal. Zagyva, Toroczkai, aki a nevét is szégyenli, aki mint lenn megkérdeztem, és válaszoltak, román nőt vett feleségül!
  4, Provokátorokra nincs szükségünk!
  5, tóthlacika, kovácspistike, ugyanaz az ostoba történet csak két külön oldalon!
  6, kíváncsi lennék a 10000-ből mi maradna, ha tényleg fegyvert kellene fogni a haza védelmében. Tartok tőle, szétszaladna a nyáj!”
 • 23. Tocsonai 2012. március 27. 22:01
  „Toroczkai (Tóth) Lászlót Petőfihez hasonlítani felháborító. Kíváncsi lennék mit szólna Petőfi ha élne, hogy milyen emberhez hasonlítják. Egyébként kiviláglik, hogy a Hungarista eszméket majmolók mennyire semmibe veszik a nemzeti múltunk értékeit, ha azok túl vannak akár egy gondolattal is a karlendítésen.
  Arról meg ne beszéljünk, hogy a Megyei képviselőség csak egy álca és egy tovább lépés az Országos politika felé. Több embertől halottam, hogy a Tóth gyerek csak is egy jól felépített provokátor lehet, csak nehogy ő is Izraelben kössön ki Taxizni.”
 • 22. zoolii 2012. március 27. 21:33
  „Horthykám! Petőfi tényleg igaz hazafi volt, a legnagyobbak egyike! Toroczkai viszont egy köztörvényes bűnöző!”
 • 21. Horthyszobor 2012. március 27. 21:09
  „Szerintem jó pár évtized múlva közterületet, iskolát fognak elnevezni Toroczkai Lászlóról. Tanítani fogják cselekedeteit, arról nem is beszélve amikor szobrát fogják leleplezni! Van szerencsém ismerni, ritka hazaszerető, becsületes magyar ember. Javaslom menjetek el előadásaira, vagy olyan rendezvényekre ahol találkozhattok vele. Utána lehet ítélkezni!!! Csak halkan kérdezem, Petőfi???”
 • 20. GondaIstván 2012. március 27. 20:23
  „15. W666W: "Én egyedül ezt nem értem ..Ha TÉNYLEG azt a rohadt peticíót akarta átadni akkor Miért a munkaszüneti napot választotta ?? ilyen buta csak nem lehet igaz ??? vagy mégis ???"
  Szerintem lehet, hogy te vagy a buta. A Bank Centerben ugyanis jórészt külföldi állmpolgárok dolgoznak, akiknek 03.15 nem munkaszüneti nap. Egyébként a sajtóban másnap meg is jelent a hír, hogy azért volt nyitva a Bank Center, mert 03.15-én is többen dolgoztak az épületben.

  18. orszagzaszlo: "Az a szomorú, hogy az ilyen, önmagát jobboldalinak mondó lényekből képviselő lehet, s ez nem javítja a Jobbik megítélését sem."
  Biztos sokszor le kell még írni, hogy felfogd: Laci nem jobbikos hanem vármegyés. Tehát az ő megítélésének nincs köze a Jobbik megítéléséhez.
  "A Toroczkai Tóth Lacika meg ne rontsa a nemzeti oldal ázsióját. "
  Szerintem meg kifejezetten javítja. Ha lenne 10.000 ilyen kemény kiállású harcosunk a Gyurcsány rendszer sem élte volna meg a 6 évet, Viktorka meg labdába se rúghatott volna a választásokon.”
 • 19. SZEMOKA 2012. március 27. 20:00
  „18. orszagzaszlo936: igen, felesége”
 • 18. orszagzaszlo936 2012. március 27. 19:37
  „Az a szomorú, hogy az ilyen, önmagát jobboldalinak mondó lényekből képviselő lehet, s ez nem javítja a Jobbik megítélését sem.

  A szegedi politikusok között nem csak a jobb oldalon vannak megélhetésiek, ott van a sokat érő, a hazáért és emberekért igazán sokat tevő Ujhelyi Pistike, akinél nem kell megélhetésibb kategória. Egy keresztbe tett gazszálat nem tett eddigi életében, ami ér valamit!

  A Toroczkai Tóth Lacika meg ne rontsa a nemzeti oldal ázsióját. Nem kell ellenség, ha ilyen barát van!
  Igaz a hír, hogy ennek a magyarok között legmagyarabbnak román a barátnője? Vagy az volt?”
37 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisorsoltuk a páros belépőket a Lennon-kiállításra! Nyert?

A REÖK-ben látható John Lennon-kiállításra lehetett páros belépőket nyerni. Nézze meg, hátha önnek kedvezett a szerencse! Tovább olvasom