Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Helyreigazítás

Helyreigazítás
A május 10-i cikkben megjelent, Katolikus Wikileaks: távozott a hittudományi dékánja című cikkünkben hamisan keltettük azt a látszatot, hogy a Gál Ferenc Hittudományi Főiskolán jogellenes módon került sor több munkavállaló jogviszonyának megszüntetésére, valamint valótlanul állítottuk, hogy emiatt többen is jogerősen munkaügyi pert nyertek a főiskolával szemben. A valóság az, hogy a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola az intézményi működési költségek racionalizálása érdekében kényszerült egyes munkakörök átszervezéssel történt megszüntetésére. A cikkben említett időszakban – egy kivétellel – az átszervezéssel érintett munkakörök az alkalmazottak nyugdíjba vonulásával vagy közös megegyezéssel szűntek meg. Senki nem nyert jogerősen munakügyi pert a főiskolával szemben.


Olvasóink írták

 • 4. cselac 2012. május 12. 20:59
  „szatyi: no, de hinni sem kéne a szó- és köpönyegforgatóknak...”
 • 3. voltalkalmazottakért 2012. május 12. 14:54
  „A margóra:
  Olvassanak a sorok között!
  Az nem átszervezés, ha valakit felvesznek ugyanolyan munkakörbe, mint az elődöt, betanítják az újat, majd az régit elküldik, ez csere, nem a működési költségek racionalizálása. Egyébként is több új kollégát vettek fel, mint amennyit elküldtek.
  Tehát van nyugdíjazás, közös megegyezés? Mi az egy KIVÉTEL?
  A Főiskola perben áll egy volt alkalmazottal, első fokon jogellenesnek MONDTÁK KI a munkaviszony megszüntetését. Az ítélet MÉG nem jogerős, hátra van az ügy tárgyalása másodfokon, mivel a Főiskola fellebbezett. Egy másik munkaügyi per sem adott igazat a Főiskolának. Ügyesen forgatják a szavakat.”
 • 2. szatyi 2012. május 12. 11:31
  „Ezért kellene egy újságírónak meggyőződni az információk hitelességéről, nem találomra pufogtatni a szenzációgyanús értesüléseket!”
 • 1. cselac 2012. május 12. 09:59
  „?????????????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biogáz: Két legyet – egy csapásra

40 biogázüzem működik hazánkban, de hússzor ennyi is üzemelhetne, amellyel ki tudnánk váltani a földgázimport 30–40 százalékát. Tovább olvasom