Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Hétfőn kezdődik a sziksósi ivóvízhálózat tisztítása

Az egyhetes munka alatt átmeneti nyomáscsökkenésre, vízhiányra és zavaros vízre kell számítani az érintett utcákban.
Június 30-július 6. között tisztítják a szakemberek a vízhálózatot Sziksóson. A tisztítási munkák az reggel 9 és délután 15 óra között zajlanak, ekkor átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni.


A tervezett utca szerinti ütemezés a következő: Rekettye u.,Galagonya u., Kikirics u., Kökény u., Berkenye u., Muskotály u., Almáskert u., Körtefa u., Rügy u., Venyige u., Fürt u., Kövidinka u., Veres homok u.

A tisztítás következtében egy rövid időre a víz zavarossá válhat, azonban a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas.

Az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (9 óráig) aki teheti, vételezzen  szükségleteinek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A munkát a „Szeged-Algyő" Ivóvízminőség-javító projekt keretében a kivitelező „AB Szeged 2013" Konzorcium, az AQUAPLUS Kft. és Bern Zrt. végzi a Szegedi Vízmű Zrt. szakmai felügyelete mellett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Módosítaná a helyiség- és lakás rendeletet az IKV

Több szegedi vállalkozó jelentősebb beruházás nélkül indíthatná be tevékenységét és több szegedi család és a diákok lakhatása is könnyebbé válna. Tovább olvasom