Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Hétfőn kezdődik a Szín 5-ös fotózás

A vakáció megkezdődött, eredmények a bizonyítványban, így a Délmagyarország és a Délvilág idei nagy Szín 5-ös játéka is befordul a célegyenesbe. Hétfőtől a nevezéseké, illetve a profi fotózásé a főszerep.
Ahogy ígértük, a kitűnő tanulók képeit nem bízzuk a véletlenre, mi magunk gondoskodunk arról, hogy az idei diáksztárokat is egységesen, szépen, színesben mutathassuk meg olvasóinknak. Fotóriportereink várják a jelentkezőket a megye valamennyi városában a megadott időpontokban és helyszíneken.

A feltételek hasonlóak, mint tavaly, a játékban való részvételhez semmi más nem kell, mint egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve az elsősöknél, másodikosoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. A nevezés egyszerű, ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt (amely ma a 17. oldalon található), majd ezzel és a kitűnő bizonyítvánnyal (vagy annak másolatával) felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában (szülők, nagyszülők) legyen valakinek Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése.

Ami pedig a díjakat illeti, velünk mindenki nyer! Már a fotózásnál valamennyi diákot megajándékozunk egy kis szuvenírrel (egyedi Szín 5-ös csomagolópapír-garnitúrával, ingyenbelépővel a mórahalmi Erzsébet fürdőbe, zselés tollal meg fényképtartóval), majd mindegyikük fotóját megjelentetjük az újságban. Közben jön a hab és a tűzijáték a tortára, sorsolunk. A fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel segítségével. A második díj mountain bike kerékpár (típusát maga a szerencsés nyertes választhatja ki), a harmadik díj egy Thomson mp3-lejátszó, míg a 4–6. díj egy-egy 15 ezer forintos Printker vásárlási utalvány.

Hajrá Szín 5-ösök!


Fotózási helyszínek, időpontok

Kistelek: június 26., 14–17 óráig, sportcsarnok.
Makó: június 26., 12–18 óráig, Hagymaház.
Szeged: június 27., 12–18 óráig, június 28–29., 12–17 óráig, ifjúsági ház.
Hódmezővásárhely: június 27., 12–18 óráig, Petőfi Művelődési Központ.
Csongrád: június 28., 14–17 óráig, művelődési központ.
Mórahalom: június 29., 14–17 óráig, Aranyszöm Rendezvényház.
Szentes: június 30., 13–17 óráig, ifjúsági ház.
Mindszent: június 30., 14–17 óráig, művelődési ház.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százmillió üti Lengyel markát

Több mint százmillió forintot ítélt meg jogerősen a megyei bíróság a volt fürdőigazgatónak, Lengyel… Tovább olvasom