Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Hétfőtől ivóvízhálózat-tisztítás Baktóban és Új-Petőfitelepen

A „Szeged-Algyő" Ivóvízminőség-javító projekt keretében december 15 és 19. között az ivóvízhálózat tisztítási munkákat végeznek Baktó területén.
A „Szeged-Algyő" Ivóvízminőség-javító projekt keretében a kivitelező „AB Szeged 2013" Konzorcium, az AQUAPLUS Kft. és Bern Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez ütemezetten a Szegedi Vízmű Zrt. szakmai felügyelete mellett. 2014. december 15. ‑ 19. között Baktón a Baktói utcában és Új Petőfi-telepen a Bakonyi utcában.

A tisztítási munkák reggel 9 és délután 15 óra között zajlanak, ekkor átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Ezért kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

A tisztítás következtében egy rövid időre a víz zavarossá válhat, azonban a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas. Ugyanakkor javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (9 óráig) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötmilliós hűtőkészülék a koraszülöttek gyógyításához

Több mint ötmillió forint értékű hűtőkészüléket vásárolt támogatók segítségével a Korábban Érkeztem Dél-alföldi Regionális Koraszülött Intenzív Osztályért Alapítvány. Tovább olvasom