Délmagyar logó

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 35°C Még több cikk.

Hétindító híreink nélkül ne vegye fel a harcot az extrém UV-sugarakkal és a 33 fokkal!

Vegye komolyan a figyelmeztetést! Na nem azt, hogy nem mehet ki az UV-sugarak elleni harcra, ha nem olvassa el az összefoglalónkat...bár, ha belegondolunk, pont erről beszélünk. Higgye el, nem bánja meg!
Kedden folytatódik a napos, csapadékmentes idő, csak délen és keleten takarhatják időnként felhők a napot.
A Dunántúlon és északon helyenként megélénkül a délnyugati szél. Hajnalban 13-19, napközben 29-34 fok között alakul a hőmérséklet. Nagyon erős, sokfelé extrém erős lesz az UV-sugárzás - figyelmeztet az Időkép.

A hétvége tragédiái után egy álom valósult meg Szentesen: madármentő állomás nyílt Szentesen, a volt Bocskai utcai óvodában.

A jó hírek aztán folytatódtak Szegeden is: felhőjátékunk 8. nyertesét is kisorsoltuk, valamint Önöknek is köszönhető, hogy a szegedi egyetem campusa lett a legszebb! Nagyüzem volt a megyei határátkelőkön, ugyanis a magyar rendőrök a Csanádpalotán és Nagylakon öt személygépkocsit foglaltak le a hétvégén, melyeket a német, az osztrák és a spanyol hatóságok köröztek.

A Nébih-nek is nagy fogása volt Szegeden: több mint 1800 kg engedélyköteles, de jogszabálysértő, nem nyomonkövethető növényvédő- és talajfertőtlenítő szer megsemmisítését rendelték el, amelynek összértéke meghaladja a 3 millió forintot.

Nem aprózta el az a kiskunfélegyházi férfi sem, aki közel kétmillió forint értékben élelmiszeripari alapanyagokat lopott el munkahelyéről.

Remek hírünk van a kenyér kedvelőinek! Komoly változásokat eredményeznek a hazai élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai. A 2017. június 22-én hatályba lépő szabályozás értelmében az egyes termékek összetevőinek arányát lényegesen meg kell emelni annak érdekében, hogy az emberek valóban jó minőségű kenyerekhez jussanak hozzá. Ludwig Klára, a JÓkenyér pékmestere úgy látja, hogy a jövőben a vásárló tényleg azt kapja, amiért fizet, ugyanakkor az eddig megszokott kenyerek íze is más, markánsabb lesz.

Akár több ezer is lehet azoknak a diákoknak a száma, akik feltételezhetően a Szegeden letartóztatott szocialista politikus cége utáni nyomozás miatt nem kapták meg a májusi bérüket. Az elkeseredett diákok a közösségi oldalon szervezik, hogy akár feljelentést is tesznek a rendőrségen.

Már amikor először megláttuk és megmutattuk, akkor is el voltunk ájulva a szőregi ingatlantól. Jó-jó, nem éppen két fillért kérnek érte. De hát kevés ilyen színvonalas, egyedi, jó adottságú családi házat találni a környéken. Sőt, akár Magyarországon! Szegények vagyunk, vagy nem látunk? Egy csodás, várakozó ház képekben, 10 milliós árcsökkenéssel - fájdítottuk a szívünket.

De ha ez nem volt elég, Ön tudja, miről beszélgetnek a nők a fodrásznál? Mutatjuk!

Szép napot kívánunk, és az ország-világ, valamint a megye legérdekesebb híreiért napközben is látogasson a delmagyar.hu-ra!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bekeményített a Klebelsberg Központ a fogadóóráknak

Lakosokkal találkoznak iskolai fogadóórájukon a körzeti önkormányzati képviselők. Már ha beengedik őket az épületbe. Merthogy legutóbb nem ez történt. Tovább olvasom