Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Hétköznapi való világ

Szabi a Tüskevár című film producere, Popey formatortákat készít, Géza külföl-
dön fut maratont, Milo regényt ír. Így alakult az élete Csongrád megye egykori valóságshow-sztárjainak. Bár még megismerik őket az utcán, magukban már lezárták életüknek azt a fejezetét, amikor még róluk szólt minden újság és tévéműsor.

Őket kukkolta az egész ország, és nem volt nap, hogy ne szerepeltek volna valamelyik újságban. Mostanra azonban a legtöbben már elfelejtették az egykori valóságshow-k sztárjainak nevét. Mindegyik fiatal másként tudta feldolgozni a mellőzöttséget. 

A Big Brother első részének győztese, Évi például depressziós lett, és öngyilkosságot kísérelt meg, Renatónak és Segalnak pedig rendőrségi ügye is volt. Csupán néhány szereplőnek adatott meg, hogy az ismert „sztárok" között megmaradhasson: Majka előbb műsorvezetőként, majd rapperként csinált karriert, Molnár Anikó pedig sorozatos férfiügyeivel tartja fenn a bulvársajtó érdeklődését.

Szabi és a Tüskevár

A többség azonban szép csendben eltűnt a világ elől. Közéjük tartoznak a Csongrád megyei játékosok is, akiket megkértünk: meséljék el, hogyan élnek mostanában. Gyovai Szabolcs, a Big Brother első részének Szabija két évvel ezelőtt saját rendezvényszervező céget alapított, jelenleg pedig a Csongrádon készülő Tüskevár című film producereként és sajtósaként dolgozik. – Most a forgatás miatt itthon voltam Bokroson, néhány nap múlva azonban befejezzük a munkát, és visszamegyek Gödöllőre, hogy elvégezzem az utolsó évemet az egyetemen – mesélte. Azt mondta, a valóságshow számára csak negatívumokat hozott. Bár már régen lezárta magában életének ezt a szakaszát, az utcán még mindig megismerik. – Sajnos – tette hozzá.

Szabi, Popey, Milo és Géza

Kick-box és futás

Lakótársa, Popey visszatért oda, ahonnan elindult: a szegedi családi cukrászdába. – Nem akartam beállni abba a sorba, ahol minden valóságshow-szereplő lemezt adott ki vagy könyvet írt. Inkább maradtam annál, amihez igazán értek: a tortáknál – magyarázta döntését Szabadi István. Emlékezetes motorbalesete miatt, amely után napokig az intenzív osztályon ápolták, hosszabb időre abbahagyta a kick-boxot, fél éve azonban már ismét versenyez, és heti négy-öt alkalommal edz a Röszke SK-ban. Szabival ellentétben pedig örül annak, hogy a mai napig megismerik.

A Big Brother 2-ben szerepelt Szabó Géza, a kőműves, ultramaratonista apuka. A 40 éves férfinak két fia után egy kislánya született három héttel ezelőtt, a családbővülés miatt pedig építkezni kezdett Újszegeden. Saját maga húzza fel a falakat, hogy új otthonuk éppen olyan legyen, amilyennek megálmodták. Emellett dobolni tanul, és továbbra is fut: Róma, Berlin és Párizs után idén Monacóban és Amszterdamban teljesíti majd a maratoni távot.

Milo és a középkor

A legutolsó valóságshow, a Való Világ 3 győztese, Milo nyáron Deszkről Budapestre költözött. Néhány hónapra kipróbálták szerelmével az együttélést, emellett az RTL Klub pr-osztályán gyakornokoskodott.

– Egyelőre annyi a biztos, hogy augusztus végére befejezem első könyvemet, egy középkori témájú regényt, szeptembertől pedig visszamegyek a békéscsabai albérletembe, hiszen folytatódik az iskola. Hogy aztán onnan melyik városba megyek majd haza, azt még nem döntöttem el.

A szereplők közül egyedül Milo kapott a műsor után állásajánlatokat, ám ő sem élt a lehetőséggel, mert előbb szeretné befejezni az iskolát. Nem tudták tehát kamatoztatni az ölükbe hullott ismertséget – igaz, nem is nagyon akarták. Mindannyian a hétköznapi életet választották, melyben a jelek szerint jól érzik magukat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vedlenek a szegedi utcanévtáblák

Római körút helyett „Kapisztai", Mátyás tér helyett „Temesváry" – olvashatjuk… Tovább olvasom