Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Hétmillió forintot nyert a Sing-Sing fotósa

Szeged - Tegnap este egy ország lehetett tanúja, ahogyan a 25 éves szegedi Jászkuti Gábor egyik pillanatról a másikra milliomossá válik. A TV2 vetélkedőjében, az Áll az alkuban nyert. A 7 millió 450 ezer forintból szívesen utazna, ám a pénzt inkább befekteti.
– Régen is mindig megnéztem az Áll az alkut, míg Gundel Takács Gábor vezette. Amikor március környékén újraindították a műsort, eldöntöttem, hogy jelentkezem – mondta Jászkuti Gábor, aki a TV2 vetélkedőjének tegnapi adásában 7 millió forintot nyert. A Sing-Sing fotósaként dolgozó szegedi fiatalember, akinek az a munkája, hogy a bulizókat örökíti meg, többfordulós válogatáson vett részt, mielőtt bekerült a műsorba. A tévések kommunikációs tréninget tartottak a jelentkezőknek, akiknek különböző szituációkban kellett eladniuk magukat. A tesztelésre azért volt szükség, mert a vetélkedő lényege nemcsak a játék, hanem hogy olyan karakter küzdelmét izgulhassuk végig a pénzért, aki mindeközben szórakoztatja is a tévénézőket.

Jászkuti Gábor nem ijedt meg a feladatoktól, amelyek megoldásában segítségére volt, hogy média szakirányon végzett a főiskolán. Pörgős, vicces stílusával megnyerte a műsor készítőit, így a többiek mellé ő állhatott fel az emelvényre, kezében a 21 táska egyikével.

Jászkuti Gábor biztosra ment: elfogadta az igazgató úr 7 milliós ajánlatát. Fotó: TV2
Jászkuti Gábor biztosra ment: elfogadta az "igazgató úr" 7 milliós ajánlatát.
Fotó: TV2

– Májusban kezdtünk el forgatni. Többször is el kellett utaznom Pestre. Végül novemberben sorsolt ki a számítógép. Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy az én nevem villog a kijelzőn. Rettenetesen izgultam, és fáradt is voltam, hiszen előző este átmulattuk az éjszakát – emlékezett vissza Gábor, akinek mindezek ellenére jól vágott az esze. Ügyesen, taktikázva játszott, s végül elfogadta a bank ajánlatát. Állt az alku a 7 millió 450 ezer forintra.

– Felvétel után rögtön meg is ünnepeltük a nyereményt a játékostársaimmal. A szegedi barátaimnak és az ismerőseimnek azonban nem árulhattam el a dolgot – hallottuk a 25 éves fiatalembertől, aki a hétvégén Barcelonába utazott. A spanyolországi kirándulást már hónapokkal ezelőtt leszervezte, így az ünneplésre csak ez után kerül majd sor Szegeden. Mit kezd a hirtelen jött nyereménnyel az újdonsült milliomos? – Nem fogom agyatlanul elszórni. Régi vágyam, hogy egyszer eljussak a Maldív-szigetekre. De még azt is meggondolom, hogy az utazás miatt hozzányúljak-e a nyereményhez. Inkább befektetem, és majd a kamatokból költök – árulta el Gábor-

Olvasóink írták

 • 4. Ms.Angie 2009. november 24. 12:36
  „Drága hozzászólók!
  Szeretem, mikor mindenki ennyire ért mindenhez. Szívesen megnézném azokat az embereket egy ilyen műsorban, akik állítják, hogy Jász beijedt... Ja, csak ezek az emberek sose kerülnek képernyőre... Valószínű ők is gondolkodás nélkül állnának meg egy 6,9 milliós ajánlatnál, nem??? Ja és az Áll az alkuról senki sem mondta, hogy észjáték! Egy nagy buli az egész. És igenis megérdemelte és jól játszott.”
 • 3. csakmost5 2009. november 24. 11:35
  „mázli és kész ennyi beszart! de én is beszartam volna!”
 • 2. Neszemetelj! 2009. november 24. 08:41
  „Gratula!!!”
 • 1. Strat-n 2009. november 24. 08:36
  „Ügyesen, taktikázva játszott. Ez csak egy idiótának lehet észjáték. Szerencséje volt aztán meg besz@rt, és elfogadta a biztost. Ennyi. Bár nem láttam de azért beleugatok....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügyintézés a megyei kisvárosokban

Intézményi ellátottsággal nincs gond abban az öt megyei városban, ahol 10 ezernél kevesebben laknak,… Tovább olvasom