Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Hóvégi Sajtófilmklub: nyert belépőt az Ébredés című filmre?

Szeged – Kisorsoltuk az öt páros belépőt áprilisi Sajtófilmklubunkra. Megnyerte az egyiket?
Arra a kérdésre vártunk választ az öt páros Sajtófilmklub belépőért cserébe, hogy kit játszott Tim Roth első mozijában a Made in Britain című filmben? A helyes megfejtés Trevor volt. Az öt páros belépőt alábbi olvasóink nyerték:

Csillag Zsolt,
Kiss Magdolna,
Laukó Krisztina,
Palotás József,
Szosznyák Edit.


Gratulálunk nekik, őket sms-ben értesítettük. De azopk is mozizhatnak velünk, akik most nem nyertek. Még mindig kedvezményes, 650 forintos jegyárakkal várunk mindenkit kedden a Belvárosi Mozi Balázs Béla Termében! Nézzünk együtt a Sajtófilmklubban!


Korábban írtuk:
Ébredés (Broken)

színes, feliratos, angol filmdráma, 91 perc, 2012
Rendező: Rufus Norris.
Író: Daniel Clay.
Forgatókönyvíró: Mark O\'Rowe.
Operatőr: Rob Hardy.
Szereplők: Eloise Laurence, Robert Emms, Tim Roth, Cillian Murphy, Rory Kinnear, Bill Milner, Zana Marjanović, Lino Facioli, Denis Lawson.Rufus Norris megrázó filmdrámájában, az Ébredés című, Észak-Londonban játszódó filmben a vagány ifjú hölgy, a tizenegy éves Skunk (Eloise Laurence) számára a nyári szünet épp csak elkezdődött, csupa remek program várna rá. Ehelyett szemtanúja lesz annak, ahogy a szemben lakó, otromba Mr. Oswald szinte agyonveri Ricket, a kedves, kicsit zavarodott fiút, aki szintén a szomszédban lakik. Skunk ártatlanságának ezzel befellegzett. Apja (Tim Roth) igyekszik segíteni félelmein, de az otthon, a környék, az iskola – mégis mind álnok tereppé válik számára, ahol a boldog gyermekkori bizonyosság helyét átveszi a kétség, és egy bonyolult, meghasadt világ képe. Skunk utolsó vigasza Rickkel való kimondatlan barátsága, de végül egy olyan választás elé kerül, amelyben neki kell döntenie: marad-e ebben a most megismert világban, vagy elhagyja örökre.

Ébredés (Broken) magyar feliratos előzetes (16)


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Anarchista szavazólap Szegeden

Magát anarchistának nevező csoport plakátjával találkoztunk a szegedi belvárosban. Követelik az egyik sem opciót a választások szavazólapján. Tovább olvasom