Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Hungarikum lett a szikvíz

Ópusztaszer - Kihelyezett ülését tartotta Ópusztaszeren a Hungarikum Bizottság, ahol Hungarikum lett Puskás Ferenc életműve, Kassai Lajos lovasjíjász módszere, a termékek közül a Gyulai kolbász és a szikvíz.
Hungarikum a magyar identitás részeként is ismert operett – mondta Fazekas Sándor, vidékfejlesztési miniszter. A Magyar Értéktárba került Mathiasz János szőlőnemesítő életműve, a Herz és Pick téli szalámi, valamint a Zsolnay Porcelán és Kerámia. – Az őshonos szőlőfajta, a badacsonyi kéknyelű is az értéktár része lett – mondta Fazekas Sándor. Hozzátette, a bizottság legközelebb januárban ülésezik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paprikás a hangulat a halászlékritika miatt

Hatalmas indulatokat kavart a szegedi halászlé rajongói körében a közelmúltban megjelent Gault&Millau étteremkalauz halászcsárdákról írt kritikája. Tovább olvasom