Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 20°C | 33°C Még több cikk.

Hűségkártyával olcsóbb az ebédlőasztal és a sajt

Új konyhabútora mellé asztalokat és székeket vásárolhat kedvezményesen, illetve hűtőjét sajtokkal töltheti meg az az olvasónk, aki részt vesz lapunk hűségkártyaprogramjában.
– A vevők egyre gyakrabban kérdezgették: adunk-e a hűségkártyájukra kedvezményt? – mesélte Zsolnai Klára, a szegedi Zsóka Konyha Stúdió vezetője, miért döntöttek úgy, hogy belépnek lapunk hűségkártyaprogramjába. – A vásárlóknak nagyon tetszik, hogy miközben választanak egy gyönyörű konyhabútort, a hozzá színben és stílusban passzoló székekre és asztalokra öt százalék kedvezményt kapnak – részletezte a hűségkártya előnyeit a Kossuth Lajos sugárút 6. szám alatt működő, konyhafelszereléssel, beépíthető háztartási gépekkel és gardróbokkal foglalkozó üzlet tulajdonosa.

Azt is elmondta, ők a tervezésben is segítenek. A konyha legoptimálisabb kihasználásával ugyanis százezreket lehet megspórolni. Nem mindegy, hogy a háztartási gépek pluszhelyet foglalnak, vagy beépítik azokat a konyhaszekrénybe. Az üzletben háromdimenziós látványtervet készítenek: a háziasszony maga előtt láthatja, hogyan fog kinézni a konyhája, a választott színek valóban passzolnak-e egymáshoz. Azoknak, akik az üzletben vásárolnak, az említett szolgáltatás teljesen ingyenes.

A Zsóka Konyhastúdióban meg is tervezik a berendezést. Fotó: Segesvári Csaba
A Zsóka Konyhastúdióban meg is tervezik a berendezést. Fotó: Segesvári Csaba

Az is nagyon fontos, milyen mutatós és praktikus az ember konyhája, de az sem mindegy, milyen ínyencségeket rejt a hűtőszekrény. A szegedi Holland Sajtházhoz hasonló választékkal kevés üzlet büszkélkedhet az országban.

– Mitől sajt a sajt? Hát attól, hogy tejből készül – fogalmazta meg alapgondolatát a sajtház tulajdonosa Tóth Olga.

Az Oskola utca 17. szám alatt megtalálható üzletükben közel 100-120-féle sajtot, valamint olívákat, delikáteszárukat, édességeket, ajándékokat és természetesen magyar borokat kínálnak. Az sem baj, ha valaki nem ért a sajtokhoz: a boltban segítenek a borokhoz a megfelelő finomságokat kiválasztani. Ajándékcsomagok elkészítését is vállalják, és céges, illetve családi rendezvényekre sajttálakat is készítenek az ínyenceknek.

A Holland Sajtházban segítenek választani a borokhoz sajtot. Fotó: Miskolczi Róbert
A Holland Sajtházban segítenek választani a borokhoz sajtot. Fotó: Miskolczi Róbert

– A hűségkártyával rendelkező vásárlóknak minden termékünkből – legyen az bármi – tíz százalék kedvezményt adunk – csábította az érdeklődőket Tóth Olga. Elárulta, mióta a kirakatba tette a hűségkártyaprogramról szóló tájékoztatót, többen kihasználják a lehetőséget. A családias hangulatú sajtházban vannak kedvencek: a Goude sajtok natúr és fűszeres, az öreg sajtok kecske, juh és tehén változatban a legnépszerűbbek.

Kinek jár a hűségkártya?

A hűségkártya mindenkinek jár, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőnk viszi házhoz. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája, illetve ajánlata megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A kártyával kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a 06/80/821-821-es ingyenes zöld számon, a 62/567-863-as vagy a 62/567-864-es terjesztési számon várjuk. A hűségprogram iránt érdeklődő újabb elfogadóhelyek jelentkezését pedig a husegprogram@delmagyar.hu címre várjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rongálók a liftek ellenségei

Szeged - Ragasztó és rágó a gombok körül, csikkek és szórólapok a liftaknában – a rongálások… Tovább olvasom