Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Húsokkal pakolta meg kosarát nyertesünk

Húsokkal pakolta meg kosarát nyertesünk
Szerencsét hozott a tizenhármas szám a szegedi Kiss Sándornénak. Éva volt lapunk Telekosár játékának tizenharmadik nyertese, 25 ezer forintért vásárolhatott be a Délmagyarország számlájára a Príma Novában.
– Édes teher lesz ezt elkölteni – örvendezett Kiss Sándorné Éva, amikor átvette lapunktól az újszegedi Príma Novában levásárolható 25 ezer forintos utalványt. A nyugdíjas szegedi nő volt a Délmagyarország Telekosár játékának tizenharmadik nyertese. Még 17 előfizetőnk vásárolhat be lapunk számlájára.

– Nagyon régen a boltban vagy az újságospavilonban vásároltam meg mindennap a Délmagyarországot. Sokszor már elfogyott délutánra, ezért egy akciót kihasználva fizettem elő a lapra. A kezdetek óta játszom vele, de ez volt az első nyereményem – magyarázta Éva. A nő nyugdíja mellett a Hajlat utcai bölcsődében segít be a konyhán. – Nem szoktam bevásárlólistát írni. Kissé időigényesebb a nézelődés, de így szeretek vásárolni. Még nem voltam a Príma Novában, de a sógornőm mondta, hogy nagyon szép a húspultja – magyarázta Éva.
Húsokkal pakolta meg kosarát Éva: csirkéből, sertésből bőven vásárolt nyertesünk. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

Amíg Tarjánból az újszegedi bevásárlóközponthoz értünk, elmondta, hogy most 18 éves fiúunokája már többször szerepelt lapunkban. Általános iskolásként a Délmagyarország SZÍN 5-ös játékában mosolygott kitűnő bizonyítványával az olvasókra. Az áruházban leginkább hús került Éva bevásárlókocsijába. – Szeretjük a csirkét – mondta. Kosarába ennek megfelelően két egész csirke, három kiló mellfilé és csirkecomb is jutott. Miután dagadót, császárhúst és karajt is vásárolt, gyors fejszámolást végzett.

– Szerintem csak húsokra elköltöttem már vagy 20 ezer forintot – mondta.

A kocsiba legvégül olaj és cukor került. Éva a pénztárnál 23 ezer 326 forintot fizetett, így majdnem tökéletesen kihasználta a 25 ezer forintos vásárlási keretet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három és fél év börtönt kapott az embercsempész

Társtettességben elkövetett embercsempészés és határzár tiltott átlépése miatt nem jogerősen 3 és… Tovább olvasom