Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 35°C Még több cikk.

Így készült: werkfilm a szakácskönyvünkről

Szeged - Ma került nyomdába lapunk szakácskönyve. A konyha mestereinek titkaiban szereplő ételeket receptről receptre elkészítettük, és le is fotóztuk azokat. Werkfilmünk erről ad egy kis ízelítőt.
Ma már a nyomdában van lapunk szakácskönyve, hamarosan olvasóink is belelapozhatnak és megismerhetik a konyhamesterek titkait. A Gyuris László mestercukrász, Mathias Péter, Szécsi Zoltán és Frank Sándor séfek, valamint Szabóné Papp Emőke gasztroblogger recepjeiből összeállított kiadványhoz minden ételt elkészítettünk és lefotóztunk. Werkfilmünkből egy kis ízelítőt kaphatnak arról, hogyan készült a Délmagyarország 11. szakácskönyve.

Így készült a szakácskönyv. Forrás: YouTube

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebbet keres a polgármester, mint a beosztottja

Jelen állás szerint az ország több mint ezer településén kevesebbet keres a polgármester, mint egy óvónő. Tovább olvasom