Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Így nyerhet 1 millió forintot

Szeged - Minél többször küldi be az öt játékmezőt és a hozzá tartozó nyerőszelvényt, annál nagyobb az esélye a június 21-én sorsolandó fődíjra.
 Értékes tárgynyeremények

Azokat a tárgynyereményeket, amelyekért az adott napon nem jelentkezett a győztes, a játék lezárásakor kisorsoljuk. Már számos gazdátlan eszköz sorakozik nálunk. Ezek a következők: két darab DPS Dream 7 tablet, két darab Dyras „Scalea" testzsír- és testvízmérő személymérleg, egy darab Sony DVD-lejátszó, két darab Dyras ionos hajszárító, egy darab Genius számítástechnikai alapeszközcsomag, egy darab Dyras Scalea fali digitális konyhai mérleg, három darab Lazer 16 megapixeles kompakt fényképezőgép, két darab Orion légkeveréses főzőedény, egy darab Dyras elektromos kés, egy darab Orion kávéfőző, egy darab Candy autós porszívó és három darab 3 részes kerámiaserpenyő-készlet.

Nyereményjátékunk június 7-éig tart, de aki addig nem nyert napi nyereményt, az se csüggedjen, hanem pályázzon a fődíjra, amely 1 millió forint bankkártyán! Ahhoz, hogy a június 21-ei, Széchenyi téri sorsoláson részt vegyen, hozza el személyesen vagy küldjön be címünkre (6729 Szeged, Szabadkai út 20.) egy borítékban öt darab címoldali, kóddal ellátott játékmezőt és egy darab kitöltött, az újságból kivágott nyerőszelvényt. A borítékra írja rá: 1 millió! A fődíjat csak az nyerheti meg, aki érvényes napilap-előfizetéssel rendelkezik, és a beküldött pályázata is érvényes. A játék ideje alatt az öt darab játékmező és a nyerőszelvény többször is beküldhető, a beérkezési határidő június 19.

A fődíjsorsoláson sztárvendégekkel, színes programokkal várunk minden érdeklődőt. Az is nyerhet, aki nincs a helyszínen, a győztest telefonon értesítjük. 60 napja van a szerencsésnek, hogy átvegye nyereményét. Amennyiben nem jelentkezne, a pótnyertesre száll az összeg – öt darab pótnyertest húzunk ki közjegyző jelenlétében. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabó Sándor egy tiszta motelszobával is beéri

Farkas Sándor, B. Nagy László és Szabó Sándor az origo.hu szerint úgy nyilatkozott, hogy országgyűlési munkájukhoz lakást igényelnek a parlamenttől. Tovább olvasom