Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Indul a Telekosár

Csongrád megye - Január 11-én, hétfőn indul útjára a Délmagyarország Telekosár-játéka. Egyre többen küldik vissza a sorsjegyet - eddig már több mint 3500 szelvény érkezett -, hiszen szerencsés előfizetőinket - lakjanak bárhol Csongrád megyében - egy hónapon át mindennap autóba ültetjük, és egy 25 ezer forint értékű bevásárlásra visszük el a Príma Nova szupermarketbe (Szeged, Szőregi út 80.).
Összesen 30 szerencsés nyertes vásárolhat majd a Délmagyarország számlájára. Aki szeretné megnyerni lapunk Telekosarát, nem kell mást tennie, mint figyelni felhívásunkat, válaszolni az ott feltett egyszerű kérdésekre, és visszaküldeni a nevezési szelvényt, amellyel regisztrálja magát játékunk minden fordulójára. A felhívás minden héten megjelenik lapunkban.

Aki több szelvényt küld be, annak az esélye is nagyobb lesz a 25 ezer forintos bevásárlásra. Az adott hét nyerteseit mindig közjegyző jelenlétében sorsoljuk ki. Az első sorsolást csütörtökön tartjuk, a jövő hétfőtől szombatig tartó első hét nyerteseit húzzuk ki. A nyerteseket telefonon értesítjük, egyben a bevásárlás időpontját is egyeztetjük velük.

A játék ideje alatt is lehet még beküldeni a szelvényeket, ám egy előfizetőnk csak egyszer vehet részt ingyenes vásárláson. A jelentkezés feltétele, hogy rendelkezzenek Délmagyarország-hűségkártyával, és a nyertesek vállalják a szereplést a nagybevásárlásról szóló képes riportunkban a Délmagyarországban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napelemmel és saját palántával spórolnak a kistelepülések

Napelemmel és saját palántával spórolnak a kistelepülések
Pályázati pénzek és közmunkások révén spórolnak legtöbbet a kistelepülések. Tovább olvasom