Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Indul az ajándékosztás: nyereményeső a delmagyar.hu játékában

Szeged - Huszonhárom értékes nyeremény és 2 fődíj talál gazdára a delmagyar.hu december 1. és 24. között zajló Karácsonyi ajándékosztás játékban.
Ismét megrendezi népszerű decemberi játékát a delmagyar.hu, amely ezúttal is az adventi időszakot öleli fel. Látogatóink közül a szerencsések december 1. és december 23. között naponta nyerhetnek értékes ajándékokat. A játék első napján rögtön egy asztali nyomtatóért lehet belépni, de a játék során a szerencsés regisztrálók számítástechnikai eszközöket és egészségápolási termékeket egyaránt nyerhetnek. December 24-én pedig két darab fődíj talál gazdára: egy Canon Lagria videokamera és egy Samsung DVD házimozi-rendszer. Az elektronikai nyereményeket a játék főtámogatója, az Exicom, valamint a Canon ajánlotta fel. Az egészségápolási ajándékokat a herbalance.hu biztosítja.

Érdemes tehát naponta meglátogatni karácsonyi játékoldalunkat a www.delmagyar.hu/karacsony címen, ahol mindennap bemutatjuk a nap aktuális nyereményét. Aki kedvet érez a játékhoz, annak csupán annyi teendője lesz, hogy egyszeri regisztrálás után nap mint nap belép az aznapi ajándékért.

Másnap már meg is lepheti szeretteit a delmagyar.hu ajándékával. Kattintson az aznapi dátumra a kalendáriumban, ott lépjen be, és szálljon versenybe a főnyereményért is!

Menetrend

A játék december 1-étől 23-áig tart a www.delmagyar.hu/karacsony oldalon. Naponta lehet belépni a napi ajándékért. Minden éjjel sorsolás, a fődíj kisorsolásának időpontja: 2010. december 24. A napi ajándék nyertesét a nap letelte után, éjfélkor sorsolja ki védett rendszerünk. A szerencsés nyertest e-mailben értesítjük.

Olvasóink írták

 • 6. liboremma 2011. december 01. 07:58
  „Jó reggelt ! Szerette volna bejelentkezni 1- van!!!!!!!!!!!!!De nem sikerül !! Vegyék úgy meg tettem !!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 5. gedeon 2010. december 01. 06:16
  „Sikerült, de a linket nem kaptam meg.”
 • 4. gedeon 2010. december 01. 06:08
  „Kedves DM!
  A regisztrációnál a születési dátum funkció nekem nem működik. Azt írja, hogy érvénytelen, amit beírok.”
 • 3. eva45 2010. november 30. 15:27
  „2. őrgróf

  Nem talált nem vagyok szőke! A vélemények miatt van itt a cikk, ha jól gondolom mert nem itt kell a játékra jelentkezni. Igen , tényleg november van de már annyira játszanék hogy előre gondolkoztam.:)”
 • 2. őrgróf 2010. november 30. 14:56
  „Kedves eva45 Te szőke vagy, vagy csak ...izé... ma még novembert írunk!!!!!”
 • 1. eva45 2010. november 30. 13:00
  „Nem írt még ide senki! Akkor csak engem érdekel a nyeremény, legalább biztos nyerő leszek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézegessék olvasóink adventi koszorúit!

Húsz olvasó 27 adventi koszorúról küldött be képeket advent első vasárnapjához kapcsolódó felhívásunkra. Tovább olvasom